Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaiwpkx

Mieliscie jakies przezycie jezeli chodzi np o osoby Zmarle

Polecane posty

Gość gość
Powiem ci ze to co mnie spotkalo to bylo szokiem,cudem - nawet nie wiem jak to opisac..... zobaczylam ( nawet mniej niz ulamek sekundy ) jego twarz w tym czlowieku i az zaczelam sie ' tarzac' po podlodze,nie moglam wdechu zlapac i tak przez 15 min ..., pierwszy raz doznalam takiego szoku poprostu jak to sie mówi ' jakbym ducha zobaczyla ' i zobaczylam... i potem wszystko zaczelo sie dziac... on chcial mnie co chwila calowac,przytulac to bylo nie samowite, myslalam ze moze w swieta sie cos stanie da mi jakis znak ale cisza..... :( Tak jak mowisz chcialabym zeby jakos byl przy mnie caly czas...

Gość gość
Jeszcze jedna historia. Ale nie dotyczy dusz zmarłych. Wracalam późno do domu i zrobiłam sobie skrót w nieprzyjemna uliczkę. Z daleka zobaczyłam dwóch mężczyzn. Ciarki mi przeszły po plecach. Autentycznie odczułam zagrożenie. Nie wiedzieć skąd pojawił się u mojej lewej nogi duży wilczur i przeszedł ze mną mijając tych facetów. Serce miałam w gardle. Jak ochłonęłam pies się ulotnił. Jestem pewna że byłam w ten sposób ochroniona przed napadem. Modliłam się Pozdrowieniem angelskim odkąd tych facetów zobaczyłam . Dla mnie to był cud.

Też miałam nadzieję że coś się w święta stanie. Za 14 godzin będzie mijał trzeci miesiąc, czekałam właśnie na jakieś niewytłumaczalne podmuchy, gasnące światła. Zapominam powoli jego zapach, czuję się winna że nie mogę sobie przypomnieć różnych zdarzeń. Wykańcza mnie to.

Gość gość
W tej sytuacji to napewno w 100% praca Aniola,ktos nad toba czuwa.. Bardzo Dobrze ze Nic sie Tobie nie stalo. do gosc z numerem jeden: a u mnie 48 godzin do jego urodzin..heh, siedze tez czekam na jakis znak,swieczke zapalilam,obrazki swiete leza..i nic.. a sama wychylac sie nie bede bo jeszcze wprosi sie duszyczka nieproszona i wtedy bedzie nie milo...

Gość gość
a teraz albo mam faze albo se uroilam ale na suficie z cienia od lampy zrobila sie taka piekna roza.. i poczulam zimny dotyk pod ustami.. ale to chyba raczej fazuje juz... dobrze ze jeszcze wino w lodowce.. to chociaz mi przejdzie, nie dosc ze w swieta sama czekajac na znak to tu jeszcze nic ...

Gość gość
heh tak masz racje..ja chyba nie zasne do poki nie bedzie switac za oknem..jakos sie boje, a ty jak sie czujesz w tym momencie?

Gość gość
Kurde chyba bardziej zaczynam kochac 'nieboszczyka' niz 'zywego' :( no nikomu o tym nie powiem ale gdyby ktos uslyszal to by odrazu stwierdzil ze chora jestem...

Gość gość
A mi chodzi w sensie takim ze kocham mojego bylego swietej pamieci niz mojego 'zywego' teraz co mam faceta... :

Gość gość
trzeba wiedzie ze demony podszywają sie po zmarłych i jak rozróżnić je kazac im powiedzieć Jezus jest moim panem lub maryja jest królowa nieba oni tego nigdy nie powiedza ze jezus jest panem ich

Gość gość
Tez slyszlam ze pod zmarlych podszywaja sie demony

Gość gość
Mnie kilka lat temu nad ranem przysnila sie zmarla mama mowiac jak postapic w waznej wtedy sprawie posluchalem i wyszlo mi na dobre