Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość murzyneczkaaa

Moja pierwsza miłość

Polecane posty

Gość murzyneczkaaa

pół roku temu zakochałam sie tak naprawde pierwszy raz w życiu , coś pięknego lecz chłopak którego pokochałam nie chciał dać temu szanse tzn tylkomnie pożądał a ja czułam do niego nie pożądanie lecz miłość , kontakt sie urwał . Nie mogłam o nim zapomnieć przez pół roku ale 2 miesiące temu poznałam mojego chłopaka jest on wspaniałym człowiekiem charakter o jakim marzyłam, przez pierwsze 2 tyg zapomniałam o panu którego kochałam ale poźniej znowu zaczełam o nim myśleć ,płakałam , wszystko wróciło . dzisiaj sie odezwał a mineło pół roku , w jednym momencie nie wiedziałam co sie dzieje zaczełam płakać , serce mi biło jak szalone . wiem ze nie powinnam mam chłopaka ktory mnie szanuje i zalezy mu na mnie , boje sie zee nie docenie tego, ze przez to wszystko strace go i bede tego załować ;( Chciała bym wrócić do pana pierwszego , chciałabym być przy nim chociaż wiem że to nie realne ale tęsknie za nim jak nigdy , chciałabym sie przytulic ale to niemożliwe ,nierozsądne ;/ co robić ?!!!! Pomocy !

Gość gość
murzynecko - dawaj jednemu i drugiemu a ten ktory "wyrobi" z toba ten zostanie - bo inaczej to obaj cie w dooooope kopna !

Gość charakterny
Jezeli kochasz obecnego, albo naprawde coś do niego czujesz to pielegnuj to i staraj zapomnieć o tamtym. Jak to mówia z powrotami bywa róźnie, bylebyś nie została na lodzie. Ale z drugiej strony jak nie jestes pewna uczuć do obecnego partnera, to czasem warto odejść bo on zasługuje na kogoś kto obdarzy go szczerym uczuciem. A tak podpowiadajac z mojego alter ego to: nie laduj chlopaka na mine ruro bo czegos takiego nie nawidze, sama nie wiesz czego chcesz, najlepiej to bys sobie poleciala na dwa fronty zoabczyc czy ze stara miloscia wypali a jak nie to obecny niech będzie w zanadrzu, gdybym takich historii nie przezyl to bym sie nie wypowiadal, pozdrowienia dla wszystkich dobrych dziewczyn i to właśnie im zycze Wesolych swiąt! ;)