Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci

Polecane posty

Gość gość

Czy po dłuższym nie widzeniu dziewczyny facet może stwierdzić że coś do niej czuje. Jest ktoś na kim mi bardzo zależy spotykaliśmy się kilka razy w tygodniu on mi dawał znaki że mu zależy (tak mi się wydawało) ja mu też dawałam znaki. Ale potem on przestał i ja postanowiłam na jakiś czas zniknąć (prawie 3 miesiące) Czy jest możliwe że doszło do niego czy coś do mnie czuje?

Gość gość
smieszna jestes

Gość gość
czuje wielka milosc to dlatego tak milczy z tej milosci smiech

Gość gość
a facet po przejściach

Gość gość
Jest możliwe :)

Gość gość
a mówi się że to my kobiety jesteśmy skomplikowane. Ach faceci

Gość gość
Czemu faceci są tacy obojętni? Mam przyjaciela. Jest to przyjaciel mój i mojego chłopaka. Zawsze był przy mnie, dla mnie. Był czuły i opiekuńczy- prawie jak mój facet. Miejscami łapałam się na tym, że coś do niego czuje, on do mnie też. Ale kocham mojego chłopaka..a teraz on mnie olewa, nie odzywa się, unika i traktuje jak powietrze. Czyta wiadomości ale nie odpisuje. Od razu zaznaczę, jesteśmy dawno dorośli. Więc o co może chodzić ? ;/

Gość gość
myśle sobie że to jest spowodowane brakiem pewności siebie strachem przed odrzuceniem (wiem to z autopsji)

Gość gość
Faceci życie z nimi jest trudne (bardzo ciężko jest dojść o co takiemu chodzi) a bez nich jest jeszcze gorzej. KCB

Gość gość
Nic do ciebie nie czuje jak cie olal :)

Gość gość
25.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość x Trudno być tylko przyjacielem kobiety,którą się kocha i być świadomym, że inny ją posuwa.

Gość gość
dokładnie przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest nie możliwa bo prędzej czy później jedno z nich poczuje coś więcej. A przyjaźnić się z kimś kogo się kocha to jest największa tortura

Gość gość
"Trudno być tylko przyjacielem kobiety,którą się kocha i być świadomym, że inny ją posuwa". A jak nikogo nie ma, a facet zachowuje się tak samo? Moim zdaniem to żadna miłość z jego strony do tej przyjaciółki, tylko znalezienie sobie innej kobiety, do której odfruwa. Nie ma w tym żadnego romantyzmu, tylko wręcz przeciwnie: jest brak szacunku dla tej przyjaciółki i potraktowanie jej jak przedmiot, który się znudził. Dlatego nie opowiadajcie bajek.