Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet24444444

Kobiety nie malujcie się zbyt mocno

Polecane posty

Gość Facet24444444

Poznałem parę miesięcy temu na imprezie u kolegi fajną dziewczynę. Wydawała mi się piękna, zmysłowa, atrakcyjna, tyle że bardzo mocno umalowana, nie chodzi o mocne kolory, tylko o taki efekty "gwiazdy filmowej". Zaczęliśmy się spotykać, było fajnie, chodziliśmy do kina, restauracji, po 2 miesiącach zaprosiłem ją do siebie, uprawialiśmy namiętny seks, tyle że zdziwiło mnie, że po wszystkim nie chciała wziąć prysznica i nie chciała zostać na noc. Potem ona zaprosiła mnie do siebie, znów było gorąco, tyle że ja zostałem u niej na noc, rano obudziłem się, ona była w łazience, kąpała się, usiadłem na łóżku i czekałem aż skończy. W końcu wyszła w szlafroku, przeżyłem szok, po zmyciu makijażu była nie do poznania, okropny babsztyl o odpychającej urodzie, ten nos i małe, zapuchnięte oczy z worami, jakaś nalana była, koszmar, zrobiła mi tylko śniadanie, ja udawałem, że wszystko ok, potem się wykąpałem, poszedłem i od tego czasu przestałem odbierać telefony... Dlatego apeluję, kobiety, nie malujcie się zbyt mocno!

Gość gość
Nie, wtedy bym się nią nie zainteresował i potem nie rozczarował.

Gość gość
w imię wspaniałej ideologii GENDER róbcie dziewczyny co chcecie. chłopacy też

Gość Facet24444444
To wyżej pisałem ja, autor.

Gość gość
najlepszym wyjściem jest zaprosić laskę na randkę na basen/do aquaparku, a w lecie gdzieś w plener pojechać nad jezioro.

Więc nie dziw się że kobiety się malują jeżeli za pomocą makijażu mają chociaż cień szansy

Gość Kinky iluzoryczny
:D

Gość ja apeluję przeciwnie
Malujta się dziewczyny bo świat taki brzydki na o dzień.

Gość gość
dzieki ideologii GENDER już nie będziecie musiały się malować. świat będzie dzięki niej piękniejszy

Gość gość
no a myślisz ze w necie, na okładkach itd te piękne modeleczki, i inne są naturalnie piękne??? Każda ma tonę tapety i nie raz do tego photoshop!!!

Gość zagubiona zołza
Cameron Diaz bez makijażu - to jest hicior zbliżenia na cerę . Kurczę, Facet no nikt nie jest idealny. A dziewczyna była fajna, zadbana, może nawet zależało jej na Tobie, a ty dałeś jej kosza... bo zobaczyłeś jej niedoskonałości które zdecydowała ci się pokazać. bez obrazy, ale jesteś frajerem ... xDDDDDDD

Gość zagubiona zołza
I to że była taka fantastyczna i świetna przekreślił jeden poranek? No chyba nie ja jestem frajerką ;-)

Gość nonstop6
prawda jest taka że por*chaleś i zostawiłeś ;-)

Gość nonstop6
noooo, ruch*ąłeś a potem zostawiłeś bo zobaczyłeś podkrążone oczy :D No i na co ci to było, no sry.. :D Powodzenia w szukaniu kobiety idealnej :D (Wpadka- nie maluję się bo jestem piękna :PP )

Gość gość
provo nie provo ale takie sa fakty. sam nieraz przezylem szok(niestety negatywny) jak zobaczylem laske bez make up

Gość gość
Czemu czepiacie sie autora? To ten paszczur go oszukał

Gość gość
autor jak patrzy na takie powierzchowne sprawy to i tak nigdy nie bedzie szczesliwy. ps. Ja w makijazu jestem ladna, ale bez nie za bardzo :P ale nie maluje sie, zeby podrywac kogos, lepiej sie czuje w make up -ie

Gość gość
mało która dziewczyna potrafi się malować tak profesjonalnie (jak się maluje właśnie gwiazdy) i wbrew pozorom nie jest to takie łątwe. Bo podkład, puder i cienie na powiekach wcale nie zmieniają czyjegoś wyglądu, tylko poprawiają cerę i oczy wydają się większe. tyle. Jak laska w tapecie była piękna a bez paskudna to już musiał być taki profesjonalny makijaż, z cieniowaniem twarzy itd.

Gość gość
Jak dziewczyna jest piękna w makijażu, to nagle nie zrobi sie totalnie brzydka i paskudna bez niego. Makijaż nie zmieni jej całkowicie rysów twarzy, jak mógł jej nos niby zmienić? :O Co najwyzej bez makijażu moze być przeciętna. Jak laska jest brzydka, to nawet w makijazu nie bedzie piękna... Autor to jakiś zakompleksiony d**ek z wymaganiami nie z tej ziemi :O Na pewno ideał. Ale stawiam, ze to marne prowo prawiczka :O

Gość gość
Ja tam się maluję, bo lubię ;) Nie wyglądam w makijażu 200% piękniej niż bez ale faktycznie trochę lepiej. Faceci ogólnie twierdzili, że wyglądam bez makijażu równie świetnie :P A nawet jakbym wyglądała bez o wiele gorzej to i tak bym się malowała, bo w doopie mam co by sobie pomyślał jakiś frajer, nie sypiam z byle kim, więc nikt by ode mnie nie uciekł po zmyciu tapety! A na basen i tak bym z nikim nie poszła, bo ani nie umiem pływać ani nie lubię się obnażać w miejscach publicznych, bo mam lekki cellulit na doopie i się wstydzę! :classic_cool:

Gość gość
To raczej zadne odkrycie, ze w makijazu wygląda się lepiej ;) Każda kobieta wygląda lepiej pomalowana, chociaz minimalnie. Jakoś w wiekszości facetom widok ich kobiety bez makijażu nie przeszkadza, dlatego stawiam, że to prowo jakiegoś sfrustrowanego prawiczka :D

Gość leleleleleczka
Jak już ktoś wyżej napisał, żeby ładna laska po umyciu zmieniła się w brzydką to musiał być naprawdę PROFESJONALNY makijaż ;) A tak się maluj***ardzo mało kobiet, bo wymaga to dużo umiejętności, dużo kasy i dużo czasu. Większość Polek ma zwykły skromny makijaż, który żadnych rysów twarzy nie zmieni tylko ukryje zaczerwienioną twarz czy popękane naczynka i lekko powiększy oczy. Po zmyciu wyglądają tak, że nikt by nie miał wątpliwości, że to ta sama osoba :P

Gość gość
żaden makijaż nie zmienia rysów twarzy- no bez jaj, ludzie:D nawet wygląd cery poprawisz tylko w ograniczonym stopniu, np z niezłej na rewelacyjną, ale jak ktoś ma trądzik, to widać, że jest to trądzik przykryty tapetą i tyle. a na makijażu zyskują najbardziej przeciętne myszowate "bezbarwne" dziewczyny, które nie mają w twarzy ani nic interesującego ani nic brzydkiego. ale nie ma takiej opcji, żeby po zmyciu makijażu zobaczyć potwora..

Gość gość
Ja tam autora rozumiem, mój facet po pierwszym nocowaniu u niego zachwycał się jak to dobrze wyglądam rano (chociaż moim zdaniem i tak lepiej wieczorem, ale mniejsza o to), za to jak ja jego zobaczyłam z zapuchniętą i czerwoną mordą, to się zdziwiłam jak facet może być tak brzydki rano. Wprawdzie było to po dobrym chlaniu na imprezie, ale to nie usprawiedliwia go, że ukrywał wcześniej że można mieć taką brzydką twarz.

Gość gość
Ja tam autora rozumiem, mój facet po pierwszym nocowaniu u niego zachwycał się jak to dobrze wyglądam rano (chociaż moim zdaniem i tak lepiej wieczorem, ale mniejsza o to), za to jak ja jego zobaczyłam z zapuchniętą i czerwoną mordą, to się zdziwiłam jak facet może być tak brzydki rano. Wprawdzie było to po dobrym chlaniu na imprezie, ale to nie usprawiedliwia go, że ukrywał wcześniej że można mieć taką brzydką twarz.

Gość gość
dość często widuję facetów z ewidentnie brzydkimi dziewczynami za to zrobionymi na ku..ę z kiepskiego p****la- brwi cienkie i uniesione w wyrazie wiecznego zdziwienia, cera 3 tony ciemniejsza niż w rzeczywistości, centymetr błyszczyka na warach, na oczach nogi pająka, koślawe giry, ale w miniówie itd. przecież widać, że te laski piękne nie są, ale faceci lecą chyba na tę całą otoczkę. autor pewnie ma tak samo.

Gość 48Ania
To prowo i to w dodatku prowo malującej się mocno kobiety. 🖐️

Gość gość
Ja jestem brzydka i duzo osób mi to mówi ale sie nie maluje , nie chce nikogo oszukiwac zeby potem sie nie rozczarował .