Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danna35

Czemu dzisiaj siedzicie na kafe

Polecane posty

Gość gość 37
Czyli przydało by się wam wszystkim spalić to co się zjadło pod czas Świąt. A bieg czy ćwiczenia lub pobyt na basenie i saunie byłby najlepszym rozwiązaniem. Też jestem z Południa Polski!!

Gość danna35
Pozdrawiamy Londyn🖐️jaka pogoda?mam nadzieje,ze nie barowa:D

Gość gość
czemu? bo wole juz tutaj niz z rodzina

Gość gość 37
No cóż trudno powiedzieć czemu wieje i to w Święta!! Gdyby nie ten wiatr to z chęcią wybrałbym się na małą wycieczkę rowerową.

Gość gość taki smutny
siedze na kafe bo nie mam z kim. poklocilam sie z chlopakiem wczoraj po poludniu (jestesmy sami na swieta), nawet wspolnie kolacji nie zjedlismy... mama osobno ze swoim nowym facetem, ojciec tez z kobieta...... jednym slowem kicha...:(

Gość gość 37
No cóż zrobić Rokowa Panno!! Czasem tak bywa że pogoda płata nam psikusa. Głowa do góry smutna!! Wszystko z czasem się ułoży. Nie tylko on jeden na świecie. Z Nowym Rokiem będą nowe znajomości i nowe możliwości.

Gość danna35
no pogoda zaskakuje na wielkanoc moglismy lepic balwana smutny gosc-siedzicie w osobnych pokojach? moze warto wziac oplatek do reki,zale wyrzucic przez okno i tak po prostu zlozyc sobie zyczenia

Gość gość 37
Ja zaraz wybieram się na Świąteczny obiadek. Może ktoś chętny na Rosół z domowym makaronem i Roladę z ziemniakami i surówką.

Gość danna35
uuu gosc moze nie dzis:D zaproponuj w styczniu to chetnie skorzystam

Gość gość taki smutny
tak, siedzimy w osobnych pokojach.... opatkiem sie nie dzielimy. na swieta zwykle jedziemy do rodziny, ale w tym roku wyszlo inaczej... siedze z kotam, a on nie wychodzi z pokoju

Gość gość
Pozdrowienia z Irlandii. Pierwszy raz od 2 tygodni nie pada deszcz :P siedze tu, bo zaraz jade spedzac reszte dnia z ludzmi ktorych nawet nie znam. z******te nudy sie zapowiadaja, ale nie umialam sie wykrecic. Wole sie wylegiwac przed kompem niz spedzac czas z ludzmi...pocieszam sie, ze bedzie dobre jedzenie i wino ;) milego dnia

Gość danna35
to posiedz smutny gosciu z nami --------- pozdrawiam Irlandie🖐️

Gość gość
w Londynie jaka pogoda? Słonce a potem przelotne deszcze, na przemian,ale ciepło. z 5-6 stopni będzie.

Gość gość
u mnie tez wieje,nawet przy zamknietych okach.Lubie siedziec w ciszy,sama nawet tv nie gra,przy swieczce.i np sluchac radia

Gość danna35
poleniuchowac tez czasem trzeba