Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maminsynek Help

Polecane posty

Gość gość

To co powiedza rodzice chlopaka jest swiete mimo, ze on ma juz 28 lat. Dzwoni do matki i ojca minimum 1 dziennie i opowiada caly dzien, co jadl, jak bylo w pracy itd, malo tego jego matka wysyla mu mase smsow dziennie. Gdy jego matka przyjezdza do nas do mieszkania, zawsze przestawia wszystko w szafkach(talerze, szklanki, garnki...), to samo w sypialni w szafie. On jej nawet nie zwroci uwagi, bo twierdzi, ze ona taka jest. Gdy mamy plany na zycie on zawsze musi konsultowac to z rodzicami i wtedy nagle zmienia decyzje. Czy ktoras z was tez ma maminsynka? Zmieni sie taki typ czy nie?

Gość gość
pogoń to do mamy, facet który nie ma swojego zdania jest NIC NIE WART, szkoda czasu i zdrowia dla takiego maminsynka

Gość gość
on jest dobrym facetem, ale mam wrazenie, z emimo swojego wieku jest nadal dzieckiem. Gdy mu mowie, ze to nie jest normalne, ze on tak do matki wydzwania i, ze nie znam innej osoby co tak wydzwania. Powiedzial, ze nie mam racji, dla niego to normalka i jesli chce byc z nim musze zaakceptowac jego rodzine.

Gość gość
a musisz z nim być, to jest przechlapane z takim typem

Gość gość
ogolnie on jest dobrym czlowiekiem, jednak to, ze jego matka jest na pierwszym miejscu to mi przeszkadza. Ma dobra praca, ale jest nie zaradny zyciowo

Gość gość
Gdy rozmawiam z moimi kolezankami maja partnerow dla ktorych sa no1 i co najwazniejsze maja swoje zdanie. Wczesniejsi faceci z ktorymi sie spotykalam, to byl bardziej typ macho i bardzo pewni siebie cwaniacy. Ten jest spokojny, dobry, pracowity ale mam wrazenie, ze sam nie wie co chce do konca, jest taki jak male dziecko. Gdy mial problemy w pracy to plakal mi w ramie, na poczatku mu wspolczulam, pozniej jednak pomyslalam, ze to cos nie tak aby dorosly facet sie tak zachowywal.

Gość gość
chyba będziesz musiała jego lać jak coś będzie nie tak, i opowiadaj znajomym jaki to dziwak i pierdoła, a tak to jednak ciężko się z takim człowiekiem żyje, prowadź za rączkę ale kopa w dupsko czasem nie żałuj, może zmądrzeje

Gość gość
ale ja podnosze na niego glos, zaczne przeklinac ale to go nie rozgrzewa. W sensie nic nie robi zeby byc mezczyzna. Niektorzy jego znajomi sie smieja ze to ja rzadze w zwiazku, jednak wolalabym zeby to facet przodowal.

Gość gość
są tacy faceci maminsynki i tego nie zmienisz, jak oprócz tego jest wszystko w porządku to sobie z nim siedź, lepiej niech dzwoni do matki niż do kochanki, a matkę olej, w mieszkaniu musisz wreszcie postawić ja na baczność, i ma się zachowywać z kulturą, musisz zrobić małą wojnę jak to facet wytrzyma to będzie dobrze

Gość gość
zobacze co bedzie z czasem, oby nie gorzej.

Gość wieliczanka
Ja mieszkam sam, potrafię gotować, mam stałą pracę, nie mam nałogów i jestem sam. Heh a tacy faceci jak w temacie wyrywają panny :P

Gość gość
jak matce nie pozwolisz dmuchać sobie w kasze to będzie dobrze, bo o nią tylko się rozchodzi aby się nie wp*****lała w wasze życie i nie przestawiała mebli

Gość gość
Ja mieszkam sam,,,,,,,,,,,,,,,widocznie masz za duże wymagania

Gość wieliczanka
Może i tak. Raczej ciężko dziś spotkać niepijącą dziewczynę. Większość choćby tego mojego wymogu nie przechodzi. Sam nie piję więc źle bym się czuł z pijącą kobietą.

Gość gość
nie powiem jej, wez nie dzwon do niego bo to przesada itp, bo ona go tak wyszkolila, ze to on sam do niej dzwoni. Wroci z pracy nie usiadzie do kolacji tylko pierwsze co robi to telefon do mamusi.

Gość gość
"Czcij ojca swego i matkę swoją "

Gość gość
czcij, ale kazdy musi miec swoje zycie

Gość gość
uciekaj, zmarnujesz życie. miałam tak- opowiadał WSZYSTKO co między nami było, nawet intymne szczegóły. znajdź prawdziwego faceta!