Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

relacje z kuzynostwem

Polecane posty

Gość gość

moja kuzynka jest zamożną osobą, nigdy nie było miedzy nami bliskich relacji chociasz moja mama i jej ojciec to rodzeństwo, gdy ona była nastolatką ja byłam dzieckiem, potem jakoś już nigdy nie znalzałysmy wspólnego języka, ona jest z zamożnej rodziny a nam się kiepsko zawsze powodziło, zawsze bylismy ci najgorsi, ona dzisiaj jest bardzo zamożną osobą praktycznie nie mamy kontaktu, mysle że ppchodzimy z dwóch różnych światów u nich w rodzinie zawsze liczyły się znjomości, kasa i blichtr, jednak ich relacje są toksyczne- ojciec tyran gnębiący jej braci, ona zawsze była prymuską i dumą tatusia który jednoczesnie gnoił jej braci a swoich synów, nie przyjażnimy się choć koiedyś chciałam ale teraz myśle że nie warto- jest niedostępna, zarozumiała i zakochana w sobie, przykre zawsze chciałam wiziedziec jak to jest miec siostrę, prawdę mówiąc o wiele lepsze mam relacje z jej braćmi- to naprawdę fajni chłopacy którzy się duzo wycierpieli przez ojca, smutne jest to iż jestem niemal pewna że gdyby okazało się że mam miliony szybko chciałaby się zaprzyjażnić:( tak mnie naszło, a jak jest u was?

Gość gość
Po pierwsze kuzynka to nie siostra, z jednej matki i ojca nie jesteście