Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natulax

Czy jest to możliwe abym zaszła w ciążę

Polecane posty

Gość Natulax

jest to dla mnie bardzo ważne gdyż mam 17 lat i jeszcze nie mam w planach zostania mamusią. Ostatnią miesiączkę miałam 6 grudnia 2014 ( dzień pierwszy) skończyła się po 5 dniach aczkolwiek nie była tak obfita jak zwykle. Uczęszczam na zajęcia z samoobrony i dość intensywnie ćwiczę i wyczytałam że to może być tego powodem. Nie mam jak na razie regularnych miesiączek Ostatnio kochałam się z chłopakiem w niedzielę (22.12.14r.) i był to dopiero mój drugi raz więc czułam lekki ból. Zabezpieczamy się tylko przy pomocy prezerwatywy ale po pewnym czasie po intensywniejszych *****ch zaczęłam czuć ból i poprosiłam go aby przestał bo nie mogłam już wytrzymać. Nie miał on wytrysku, ale zdjął gumkę. Kiedy poczułam że już jest ze mną wszystko ok chcieliśmy jeszcze raz zacząć ale on już miał problem z założeniem prezerwatywy... Jak przestał się z nią męczyć to ja myślałam że ją udało mu się założyć i wszedł we mnie raz jeszcze ale po chwili powiedział mi że jednak jej nie założył, od razu przestaliśmy. Wiem że mężczyzna gdy się podnieca wydziela się pewna wydzielina i w niej też są plemniki ale on twierdzi że nie był do końca podniecony a to wydziela się a krótko przed wytryskiem. Wiem że dni niepłodne u kobiety można rozpoznać po śluzie... w tamten czasie nie był on u mnie zbyt obfity jeśli już się coś poławiają to było tego małe zasychało szybko i było żółtawe. Teraz natomiast jest on też podobny jest go bardzo mało nie jest jakiś rozciągliwy i jest żółtawy. Wiem że może powinnam poczekać te 14 dni zrobić ciążowy ale bardzo się niepokoję i liczę na odpowiedzi osób znających się na temacie bądź takich które były w podobnej sytuacji i niech powiedzą jak się to u nich skończyło.

Gość gość
wiek 17 lat to troche wczesnie na seks moim zdaniem ...

Gość Betts
oj dzieci dzieci :o może by tak lekcje poodrabiać co? sex jest dla dorosłych!!

Gość gość
Ile lat ma twój partner, mam nadzieję że jest na tyle odpowiedzialny, że zajmie się wychowaniem dziecka w sensie finansowym, seks w dni płodne lub przed nimi może się tak skończyć

Gość drewniana_panienka
naprawdę myślisz, że ktoś tu jest jasnowidzem :)

Gość Natulax
ma 19 lat. Liczyłam raczej na poważne odp i rady.. bo nie interesuje mnie krytyka. To moja sprawa kiedy sie na to decyduje i nikomu nic do tego.. biorąc pod uwagę wygląd tego śluzu powinny być dni niepłodne..

Gość Natulax
brakuje mi miesiąc do 18.. nie jestem jakąś tam gimbusiarą. Zwyczajnie się przejmuje i to chyba normalne że chce zaczerpnąć rady osób doświadczonych bardziej bo pewnie nie jedna kobieta była w podobnej sytuacji

Gość Natulax
Lubię chodzić na basen podczas okresu. Gdy zacznę krwawić w wodzie wyskakuję jak oparzona z basenu, wołając na cały głos:,,Rekin, rekin!!!" Sieję tym popłoch wśród młodzieży szkolnej.

Gość gość
już uprawiałaś seks w 2014 roku? gratuluje

Gość Natulax
Wczoraj miałam objawienie- w plamie śluzu na majtkach zauważyłam twarz św. Jana Kostki. Rano zaniosłam więc je do księdza i spytałm, kiedy zostaną przesłane do Watykanu celem zbadania cudu. O dziwo spojrzał na mnie jak na wariatkę :classic_cool:

Gość gość
Interesuje cie zdanie forumowiczow? Już je znasz; jeżeli jesteś dorosla- jak twierdzisz- to powinnas wiedzieć z czym łączy się wspolzycie. Odpowiedz czy jesteś w ciąży dostaniesz od lekarza czy po teście ciążowym. Kobiety - dorosle kobiety- nie szukają odpowiedzi na Kafe czy sa w ciąży, wiuec JESTES jeszcze gimbusem

Gość Natulax
w oczekiwaniu na wasze odpowiedzi stanełam na glowie i przyjełam pozycje lotosu celem jak mawial moj mistrz jogi naenergetyzowania punktów czakramowych umiejscsowionych w ujsciu pochwy a takze na wypustkach palcow stop, w pozycji tej zamierzam dotrwac do rana a czytajac wasze odpowiedzi bede ladowac punkt 11 umiejscowiony na moim czole celem wzmocnienia energii odpowiedzialnej za gestosc wlosow pod pachami, ,odkad zaczelam stosowac wwyzej wymienione cwiczenia moj zarost pod pachami przybral postac fryzury afro z wczesnej mlosdosci Michaela Jacksona a doznania plynace ze stymulacji recznej łechtaczki (niestety,mój facet mnie nie zaspokaja ) doprowadzaja moj organizm do okolo 50krotnych orgazmow w czasie jednej godziny, czego wam rowniez serdecznie życze :)

Gość gość
ale jesteście żałośni w tym waszym podszywaniu się...