Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO Z WAS MA WIECEJ NIZ DWOJE RODZENSTWA CZY ROWNO WSZYSTKICH KOCHACIE I LUBICIE

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam sie jak to jest w rodzinach wielodzietnich czy wszyscy sie rowno kochaja z rodzenstwem czy zawsze kogos lubi sie bardziej i ktorys brat jest gorszy albo siostra jak to jest u was? sa konflikty tez jakies miedzy wami ,ze sie wcale nie lubicie? bo kolezanka jest z rodziny wielodzietnej i jest ich 9cioro

Gość gość
i ta kolezanka twierdzi ze z kazdym bratem i siostra tak samo sie lubi i kocha nie wiem czy klamie czy to prawda

Gość det
im więcej dzieci tym bardziej tworza sie grupy, znam rodzinę gdzie jest 8 ro dziec****otworzyły sie grupy, obozy choc mieszkali w jednym domu, i nie było tak że mlodsi z młodsyzmi a starsi ze starszymi, starsze dziewczyny rywalizowały, starały sie zagarnąc jak najwiecej młodszych dzieci do swojej grupki.

Gość gość
KOZACKIE

Gość gość
idz na wielodzietni org

Gość gość
Nie robię wyróżnień.Mam dwoje dzieci, teraz dwie wnusie.Wszystkich kocham bardzo mocno.Wszyscy otrzymują prezenty w tej samej kwocie.Nie ma że jeden ma droższy, a drugi tańszy.Rodzeństwo szanuje się .To się wynosi z domu!

Gość gość
mam 2 braci, ani z jednym ani z drugim nie mam za bardzo kontaktu. mają swoje rodziny, do strych rodziców dzwonią od wielkiego święta. im więcej rodzeństwa tym gorzej. Znam rodziny 8 dzietne gdzie w ogóle się nie lubią. to wygląda tak jest pełne koryto i dużo prosiaków. Silniejszy wygrywa. Nie ma sentymentów.

Gość gość
czyli jest mozliwe ze z 9 dzieci jedno jest mniej lubiane?

Gość gość
ja swoje siostry wszystkie kocham i nie kocham zadnej bardziej wiec nie klamcie

Gość gość
Ja mam dwie siostry i brata. Jedną siostrę kocham, brata uwielbiam, a trzeciej siostry nie cierpię. Ale to dlatego, że całe życie była dla mnie okropna tylko z tego powodu, że się urodziłam i nie mogła mieć swojego pokoju tylko dla siebie.

Gość gość
chyba zartujecie jak mozna nie lubic wlasnego rodzenstwa

Gość gość
mam siostre i brata....za siostre oddalabym zycie i ona za mnie....brata mam przefarbowanego niemca i jakby mogl to by mnie za**lil!.....Moj brat to swinia ,egoista i cham.....ciul,gbur i przyglup.liczy sie tylko kasa,reszta to ma w doopie!pozdrawiam chama z hamburga!!!

Gość gość
ja mam 2 siostry i brata i wszystkich lubie, no mlodsza siostre troche mniiej, jest mlodsza odemnie o 8 lat zawsze za mna latala, wkurzalo mnie to:)

Gość gość
moich kuzynow jest 6-cioro i niebylo tam zadnych obozow, grup itp. wszyscy sa bardzo za soba choc maja od czasu do czasu konflikty ale jeden za drugim zawsze stanie w obronie, tak byli wychowywani ze rodzina najwazniejsza

Gość gość
wszyscy sie kochaja