Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile Mnie oceniacie

Polecane posty

Gość prezeS22
to facet i jaja se robi hehe.

Gość gość
jestes lesbijka , prawda?

Gość gość
Co ci szkodzi pokazać całą figurę najważniejsze dla ciebie czyli twarz już znamy

Gość gość
Niby ok, ale ten styl nie pasuje do ciebie .Zmieniłabym zdecydowanie kolor wlosow i oczywiscie zapuscilabym je .

Gość gość
Ci co pisza ze babochłop to oczyiscie chca ci dogryźć, albo jakieś zazdrosne kobyły :) Ładna dziewczyna, jedynie do zmiany brwi, zapuść troszkę i wybierz się do kogoś kto się tym zajmie a pozniej juz sama bedziesz wiedziała jak to zrobić.

Gość gość
tez keidys mialam krotkie wlosy ale źle sie czulam, malo kobieco ;) powinnas zapuscic wlosy, i brwi tez

Gość gość
brak gornej wargi, za krotkie rzesy i zbyt rzadkie, nieuczesane brwi. typ chlopczycy z ta krotka fryzurka i w podkoszulku.. ogolnie nie jest zle, ale zrob cos z tymi brwiami, wesolych swiat!

Gość gość
Nie jestes kobieca, ale to pewnie wynika z tego, ze jestes bardzo mloda i nie odkrylas w sobie jeszcze swojej kobiecosci?

Gość fdssfdsfd
dlaczego masz krótkie włosy jak lesbijka ?

Gość gość
A czy krótkie włosy świadczą o tym że jestem lesbijką ? Mam faceta i dziecko :D więc nie mam innej orientacji :P Mnie nie gryzą wasze wredne wypowiedzi :d każdy pisze co chce, co niektóre po zazdrości :) ale co zrobić taki typ kobiet :) Włosy zapuszczę i brwi także :) chciałam zapytać o opinie a nie zobaczyć jak wiele kobiet potrafi być zazdrosnych :P

Gość gość
jak na matke dziecka to wyglądasz bardzo młodo, dałabym ci z 18 lat. Ale napiszę ci tak od serca, żebyś jednak zrobiła się bardziej seksowna, zapuściła włosy, a nie taka chłopczyca, bo faceci raczej nie lubią kobiet o takim wyglądzie jak twój, i twój mąż może się po prostu zacząć oglądać za kobietami o seksownym wyglądzie, czyli długie włosy, kobiece ubranie.

Gość gość
można wiedzieć ile masz lat autorko? :) właśnie ładnie wyglądasz w takich włosach :)

Gość gość
No facet mówi, że wolał Mnie w dugich włosach :) zapuszcze tak jak mówicie kobietki :) dzieki za radę :)A mam 23 lata a synek ma 2 latka więc nie jestem taka młoda :)

Gość gość
wyglądasz na patologię.

Gość gość
i usuń kolczyk ;)

Gość gość
masz 23 lata i nie jesteś młoda? :)

Gość gość
Patologia Cię zrobiła :P

Gość gość
No jestem młoda ale nie aż tak :)

Gość gość
Jesteś bardzo infantylna jak na matkę 2 letniego dziecka... nie dość że daje swoje zdjęcie na forum do oceny, to jeszcze pisze że nie jest już młoda mając 23 lata. To co ty napiszesz za 20 lat? I faktycznie zapuść włosy bo wyglądasz jak 40letni babochłop co po wychowaniu dziecka obcina włosy i farbuje się na rudo.

Gość perverd
lubisz się seksić namiętnie i ostro ? Jakie pozycje lubisz najbardziej ?

Gość gość
A to Moja sprawa co ja robie z własnymi włosami :D jak się Tobie coś nie podoba to na cholere się udzielasz? Kolejna zazdrosna ?

Gość gość
ona nie pisze że jest stara, tylko że nie jest jakąś gówniarą, nie ma 18 lat jak jej dawaliście

Gość gość
Ja się wcale tym nie przejmuje nie jestem dzieckiem by walić fochy bo ktoś jest zazdrosny albo wredny :)

Gość gość
czego niby ludzie mają Ci zazdrościć bo nie wiem? no wybacz ale jak halle berry to nie wyglądasz ;)

Gość gość
Pisz sobie co chcesz :) mnie to nie rusza :P

Gość gość
23 latka na poziomie umysłowym 16 latki... szkoda tylko tego dziecka. Chyba jednak masz jakiś problem ze sobą skoro ciagle piszesz że ludzie ci czegoś zazdroszczą

Gość gość
opisz swoje wnętrze jakiej muzyki słuchasz, zainteresowania jaką masz osobowość

Gość gość
A Co Ty myślisz, że skoro mam 23 lata to nie potrafię wychować własnego dziecka ? Śmieszna jesteś ! Dla Twojej wiadomości to daje Mu tyle miłości ile jestem w stanie dać ! I dbam o to by w przyszłości nie zszedł na złą drogę ! Od Mojego dziecka to się odwal !

Gość gość
I nie pozwolę sobie by ktoś mnie oceniał przez coś co napisałam albo i wygląd. Moje życie i Moja sprawa uważam, że temat jest inny a dziecko niczemu winne!

Gość gość
O! Czesc sasiadka!!