Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

mój chłopak mnie szantażuje

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem z nim od roku , niestety od sierpnia gdy dostał pracę zmienił się ... Wcześniej był kochajacy , zabierał na wycieczki , urzekła mnie jego nieśmiałość , niewinnośc , rodzsice odrazu go zaakceptowali , jednak od sierpnia coś się zmieniło ... Od otrzymanej pracy , która mu znalazłam wiecznie zmęczony tym,ze robi 8 h w lekkiej pracy,bo sama tam pracowałam . Ludzie robią po 12 godzin , 16 godzin żeby wiązać koniec z końcem ... Pomimo że ma komórkę ,to kupił sobie nowa za 500 zł ,bo podobno popsuta , dla mnie to było śmieszne . Wolał coś sobie kupić , niż mnie gdzieś zabrać .. A jak już zapraszał to się pytałam ,dlaczego .. odpowiadał ,bo kolega na to idzie , był na tym , na tamtym , ja też chciałem iść . Dla mnie to nielogiczne , żeby się podporządkowywać kolegom z pracy. I od momentu otrzymania pracy zaczął chodzić dumny , pewny siebie . Oczywiście, że nie byłam tym zachwycona , a w szczególności tym,że podnosił głos , wszystko co Ja robiłam było złe , a to,co On , to idealne . Bez żadnej okoliczności nic mi nie kupował , ja mu kupowałam bez okoliczności i teraz widze,że było to błedem. Jak mu powiedziałam,ze jak coś zawali to powinien przynajmniej kupić róże którakosztuje 5 zł , góra 10 , to nawet o tym nie wiedział ,że ma coś kupować , tym się również załamałam. Gdy rodzice mieli uroczystośc zwiazaną z rocznicą ślubu , zrobił mi awanturę przy wszystkich , bo go chciałam zostawić i się wyzalił mojej mamie . P:rzedwczoraj powiedział,że mu jest głupio , nierozumiem tego. Jak mu powiedziałam teraz,że chcę go zostawić , to mnie szantazuje,ze nie może beze mnie żyć,że się zabiję .. On jest chory na serce,a jego mama ma raka , boje się zostawiać go w takiej sytuacji .. Ale nei mogę żyć z kimś , kto chce mną dyrygować , rządzić ,a tym bardziej szantażować... To jest tylko chłopak , a jak będzie mąż i co wtedy zrobię ... Teraz są krzyki i podnoszenie głosu.. A co jezeli mnie kiedyś uderzy ... pomocy , ratunku ! Przypominam,że mam dopiero 20 lat ..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować