Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze jej tak

Ale siostra zrobiła oczy jak dostałam perfume Si od męża a ona od swojego

Polecane posty

Gość gość
siostra przynajmniej nie ma takiej rozjechanej p********** jak ty. musialac 200 pau obrobic zeby na butelke spirytusu perfumowanego miec.

Gość dobrze jej tak
no pisze prawde, prawie łkała do matki, no ale nie każdy może być kobietą ekskluzywną

Gość dobrze jej tak
ale moja siostra zawsze była taka zazdrosna ropucha, pamiętam jak sobie kupiłam pierwsza białe kozaczki to oczy jej wyszły z orbit a potem od matki pozyczała kasę i kupiła sobie podobne, ale tańsze i bardziej kremowe niż białe

Gość gość
cygan ci jutro to ukradnie i bedziesz smierdziec obornikiem jak smierdzialas

Gość dobrze jej tak
dalam d*pu i w paszczu wzielam 100 murzynom zeby mniec na te perfum i zeby siostra zazdroscila ze ja sie puszczam a mam a ona nie

Gość gość
ten temat to durna PROWOKACJA

Gość dobrze jej tak
podszywy won, perfume dostałam od męża, to była udana Wigilia

Gość dobrze jej tak
monz mi sie dolozyl siedem złotych do tej perfum bo ja na piczy swojej ni zdonzyłam wszystkiego zarobić na perfum a murzyny na wiosce ostro j****ly mnie i zem byla zmenczona a jeszcze na prezenta dla menza tez kupilam perfum brutal

Gość dobrze jej tak
ale jak tak gadałam z matką to śmiałyśmy się, że siostra pewnie weźmie tera kredyt, żeby taki luksus sobie kupić, ale to i tak nic, bo ja byłam PIERWSZA :)

Gość dobrze jej tak
jak gadalim z matkom to doszłym do wniosku ze ta nasza siostra to gupia jezd jako jedyna poszua na studia i nic nie ma nie stac jom a ja z matkom dajemy na trasie i na stodole naszyj to sie ma na perfum z daglasa kupjone one som szkoda ze nie mozecie powonhaci

Gość dobrze jej tak
podszyw nie wysilaj się :classic_cool: :P

Gość gość
ale z ciebie tępa suka puscilas sie masz perfum i co, cieszysz sie? głupia łiło ******

Gość dobrze jej tak
to ty jestes podszyw ic sobie z mojego tematu dalam d***pala za perfume monz dal 7 zlotych i co teraz blyszcze w towarzystwie innym palki mnientknom

Gość dobrze jej tak
jutro na obiedzie pokaże klase, niech sobie siostra nie myśli, że pomoge jej w kuchni, jeszcze prześmiardne rybami, jutro bede siedzieć i pachnieć

Gość dobrze jej tak
moja p*** smnierdzi juz rybom nic jej nie pomoze ale napsiukam se perfuma od menza 7 zlotych dał i ni bende śmierdziec bo jeszcze na wigili wszyscy mysleli przed rozpakofaniem prezentow ze karpia przyniesli a to ode mnie ze stryngow

Gość gość
jutro to bedziesz stała na szosie i obciągała k***o posrana

Gość dobrze jej tak
jutro czeba bo mam swienta tylko wczoraj i dzis a jutro juz klientow moj juzek naumawial takze tylko krowy obdoic i do roboty na siudmo i zarabiam na nastepny perfum chyba wyrobie sie przez rok

Gość dobrze jej tak
nie zachowujcie się jak moja siostra,

Gość gość
po co zniżacie się do tak debilnego poziomu umysłowego tej idiotki

Gość dobrze jej tak
bo na prezenta dla menza na ten brutal to poszlam na dworzec a tam nikt nie chcial mnie tylko wolali 'wyp******dalaj na wioske' i poszlam zebrac pod biedrąke

Gość gość
zachowujecie się tak, jakbyście co najmniej autorce zazdrościły ze dostała takie perfumy

Gość dobrze jej tak
jeżeli czytając ten temat na waszych twarzach zagościł uśmiech to bardzo się ciesze :) pozdrawiam, buźka

Gość gość
i h ci w d mamucie

Gość gość
zapamiętaj analfabeto iz PERFUMY nie mają liczby pojedynczej, "dostałam perfumy " !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
czytam i nie dowierzam jacy pelni nienawisci i pychy sa ludzie.. i to w rodzinie takie rzeczy, intrygi.. smutno sie czlowiekowi robi.. dokad zmierza ten swiat? czasami mi sie wydaje ze tylko ja mam ta empatie i dobro w sercu.. ale przeciez to juz nie jest takie wazne.. tylko to co siostra dostala pod choinke i czy jej prezent jest gorszy i lepszy.. coraz nizej ten swiat upada, coraz nizej..