Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sprzedalybyscie mieszkanie przez sasiadow

Polecane posty

Gość gość

Gdyby wam wyjatkowo dokuczali pisali na was donosy i uprzykrzali zycie na kazdym kroku czy sprzedalibyscie je za grosze byle tylko sie wyprowadzic?

Gość gość
tak sprzedałabym ale po normalnej, rynkowej cenie a nie za grosze.

Gość gość
nie, mam taki charakter że poradziłabym sobie z nimi, najlepiej z kulturą ale tak żeby zabolało. mściwa jestem.

Gość gość
Jako pośrednik nieruchomości odpowiadam, sąsiedzi to częsty powód sprzedaży.

Gość gość
Biuro nieruchomosci wycenilo nam je na 110 tys my opuscilismy na 90 tys plus w tym meble wszystkie i sprzety agd na gwarancjach byle tylko sprzedac a mija pol roku i nic dalej sie bujamy z tym mieszkaniem

Gość gość
a gdzie są takie tanie mieszkania? jaki metraż?

Gość gość
a co ci robią sąsiedzi? moze coś na nich poradzimy?

Gość gość
Warmia i mazury pisza donosy do urzedow o wszystko, kloca sie o podworko przed domem ktore jest wspolne, kopia w nasz samochod, wyzywaja nas za nic, obgaduja na pol osiedla nas obgadali i jeszcze dalej, nagrywaja nas kamera jak wychodzimy z domu, groza ze nie dadza nam spokojnie zyc a ich argument przeciwko nam to po co my sie tam wprowadzilismy kupilosmy to mieszkanie bo lepiej jak stalo puste

Gość gość
Jesli was nekaja i ublizaja wsm bezpodstawnie oraz zaklocajacwasz apokoj to Zgliscie np speawe na pilucje

Gość gość
To wlasnie jest powodem, ze wyprowadzilam sie z Polski i nigdy tam nie wroce :O Wyrazy wspolczucia.

Gość gość
ja sprzedalam dom i 2 moich bylych sasiadow rowniez przez takiego sasiada. alkoholik i kryminalista. do tego machnal sobie 3 synow, teraz juz ok.20 latkow, takich samych jak on. non stop sie tlukli u siebie, darli, wyzywali, wybijali szyby.nikt nie pracuje legalnie, komornik nie ma z czego sciagac.kazdy ma kutatora, ojciec tych chlopcow siedzial kilka lat.sasiadow wyzywaja, wala kamieniami, butami, buteklami po wodce w domy, strzelaja z wiatrowki. policja sasiadow przesluchuje jako swiadkow, nas tez co chwile odwiedzali, o ile sami ich nie wzywalismy. zglosilismy nekanie, byla rozprawa, wyrok nie zrobil najmniejszego wrazenia. ogrzewaja wielki dom oponami i tapicerka z aut maja tego mase bo tna na zlom dziesiatki aut.smrod straszny cala zime. jak urodzily sie nam dzieci, sprzedalismy ze strata, byleby spadac stamtad -balismy sie o nie. jestesmy szczesliwi, ze nas tam juz nie ma.

Gość gość
takich powinni eksmitować - w przypadku moich sąsiadów tak było. Ja na szczęście nie miałam z nimi aż takich przebojów jak Wy. Też sprzedałam jednak tamto mieszkanie, ale przez biuro nieruchomości typu www.brokernieruchomosci.pl - może to jakas metoda, oddać w ręce biura takie pośrednictwo sprzedaży. U mnie kupiec szybko się znalazł.

Gość gość
Nagrywaj ich, zgłośc nękanie i grożby karalne na policję.