Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy widzicie złego w ojcu dyrektorze Tadeuszu Rydzyku

Polecane posty

Gość gość

Przecież no zrobił i robi tyle dobrego dla Polski i Polaków

Gość gość
Masz rację, Autorko. Tylko że wrogie mu media perfidnie kreują jego obraz. Ojciec Rydzyk potrafi nazwać zło po imieniu, a wielu osobom to przeszkadza i mszczą sie z tego powodu na nim. Z Jezusem też tak postępowali.

Gość gość
nic nie zrobił dla Polski i Polaków oprócz szkód. dzielenie Polaków, naciąganie ludzi, obrażanie i kłamstwa

Gość gość
Drogi Gościu to była ironia nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo się mylisz. A tak w ogóle co by powiedział ojciec Rydzyk na to że siedzisz na tym 'kloacznym' forum he?

Gość piekna ślązaczka
Tadeusz Rydzyk powinien dostać Nobla! Nobla!

Gość gość
nawet halina zamel muwiła zeby polske uratowac to potrzeba przynajmniej 3 rydzyków wpiszcze na yutybe halina zamel

Gość gość
Piękna na serio?

Gość gość
22.41 gosciu z tej godziny....sorki ortografia sie klania!!! Wiesz jak to moze byc jak zlodziej zlodzieja okrada.....a jak predzej okradl Stocznie Gdanska??????!!!!!! i cala kase zwinal!!!!

Gość gość
Obrońcy ojca imperatora siedzący na kafe- jesteście HIPOKRYCI

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
gdyby kogoś okradł to zostałby ukarany przez sąd, może nawet więzieniem a chyba nic takiego nie miało miejsca?? więc nie kłam

Gość gość
Do xxxx... Zaraz zaraz czyż twój idol T. Rydzyk nie głosi że sądy w Polsce to bezprawie na usługach władzy czy coś w tym guście?

Gość gość
O. dr Rydzyk to wielki człowiek. Podziwiam go za jego dzieła. Po owocach ich poznacie...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
pytam sie: Rydzyk dostał jakiś wyrok za coś?? nie! więc sie odpier/dol z tymi pomówieniami!!!!!!

Gość gość
Ojciec R to człowiek przez bardzo małe "c" niestety dla Polski

Gość gość
Xxx nie wiem do kogo to było ale ja nie napisałem postu z 22.44 choć nie ukrywam że nie zaprzeczam. Ale Widzę że jak brak argumentów to zaraz mięso idzie w ruch

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
argument jest taki, że dopóki nie ma wyroku jest sie niewinnym, gdyby Rydzyk zwinął jakąś kase dawno by siedział!! więc to są tylko bezczelne pomówienia!!!

Gość gość
Zamierzałem kupić "IMPERATORA" ale trochę droga jest -45 zeta. szkoda że nie było mnie wtedy jak rozdawali za darmo te książki w rocznicę Radyja

Gość gość
raczej co solidarnosc zrobiła z pieniędzmi które dostała od rydzyka a czemy solidarnosc zawsze popierała rydzyka organizowała autobusy i pociagi do warszawy na marsze za darmo kazdy jechał i jeszcze obiad i kawe postawili przynajmniej było w moim autobusie

Gość gość
A ja wam mówię że z faktu przyznania tego multipleksa nic dobrego dla Polski nie wyniknie a wręcz przeciwnie - jak ruszą to wtedy zacznie się hucpa na całego, KRRiT będzie wzywać do tonowania treści nadawanych z Trwamu, tamci będą podnosić larum że cenzura totalitaryzm itp. A głupi polacy będą w to wierzyć więc zacznie się rewolucja moherowa a myślący inaczej od nich będą prześladowani lub gorzej i tak cofniemy się o co najmniej kilkanaście lat

Gość gość
Ojciec Dyrektor to G U R U nowej S E K T Y co do tego nie mam żadnych wątpliwości

Gość gość
Ani się obejrzałem a moim rodzicom skutecznie wyprano mózgi NIE Żartuję mówię całkowicie poważnie nie mogę się z nimi dogadać ojciec R. To wilk w owczej skórze nikt nie śmie go tknąć bo wszyscy trzęsą portkami

Gość gość
Ojciec podzielił Polaków a teraz chce jeszcze Kościół podzielić

Gość gość
Nie spocznę dopóki ludzie tego sobie nie uświadomią

Gość gość
tylko ze to Tusk rządzi polska a nie rydzyk i to tusk doprowadził polske do ruiny

Gość gość
trwam transmisjowała caly marsz niepodległosci a media metnego nurtu tylko chuliganerie

Gość gość
Taa a Trwam to jedyne słuszne medium krystalicznie czystej górskiej wody źródłanej pełne obiektywizmu dziennikarskiego... Hahahahahaha

Gość gość
Gość z 00.02 - skąd takie dane? niech zgadnę: pewnie z radia maryja jak tak powiedzieli to musi tak być no nie przecież nie może być inaczej. Powiem tak im więcej pustego gadania o prawdzie (jak w radiu m.) tym mniej jej de facto

Gość gość
A masz co włożyć do gara? A może wyrzucasz zepsute jedzenie bo ci zbywa co? TO GDZIE TA RUINA O KTÓREJ MÓWISZ? Powtarzasz bezmyślnie za innymi takie brednie że szkoda gadać

Gość gość
A ja ciekawa jestem czy wszyscy ci, którzy tutaj krytykują ojca Rydzyka i Radio Maryja słuchali tego radia czy też oglądali TV Trwam. Podejrzewam, że nie. Nie mają własnego zdania, tylko powtarzają to, co wmówiły im media. Najpierw posłuchajcie, poznajcie osobiście,a dopiero potem wypowiadajcie opinię. To tak jak nie mieć swojego rozumu.

Gość gośćniespodziewany
00:33 --bardzo słusznie