Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy widzicie złego w ojcu dyrektorze Tadeuszu Rydzyku

Polecane posty

Gość Ajnszajn matematyki
Większość postów tutaj napisana przez autora tematu który słucha Radia Maryja mimowolnie. Jeszcze żebyś ty tak oglądała media metnego nurtu jak ja słucham radia m. To byłabyś bardziej świadoma. Ale nie jesteś i dlatego żal mi ciebie

Gość gość
Moje zdanie jest takie ,nie lubilam go moze dlatego przez wizerunek przedstawiany w mediac. slysze jak w nocy podaje numer konta dla poloni i prosi o wplacanie.Nie jest lubiany moze dlatego ze czesc starszych kobiet wplaca mu renty,emerytury,a pozniej sama nie ma na wykupienie lekow.duzo sie o tym mowi.Ogladalam tez urocztosc w ich telewizjii,i z ciekawoscia sie przygladalam,obserwujac wrok dyrektora.Podchodzily do niego kobiety z kopertami kwiatami.

Gość gość
zdziwiłem sie jak pokazali w wiadomościach głównych uroczystość urodzinowe w listopadzie ile to zrobił dla polski ale nie powiedzieli o geotermii Pan Waldemar 74 latTo w PRL-u ludziom żyło się lepiej - uważa. - Naród jest otumaniony przez Tuska i jego ekipę, ogłupiony laickimi mediami. Chodzę do sklepów, jeżdżę autobusami i słyszę, jakie głupoty baby stare powtarzają: „Kaczory to, Kaczory tamto”. Stare, a dały się omotać propagandzie.

Gość gość
Gdzie polskie banki? Gdzie przemysł? - pyta. - Rząd Tuska ulega Ruskim, łasi się do Niemców i Unii EuropejskiejBadanie CBOS dowodzi, że słuchanie Radia Maryja najbardziej zależy od wiary i praktyk religijnych. Rozgłośni tej słucha 32 proc

Gość gość
gdy trwam wejdzie na multiplek to babcie zrezygnują z wektry i z satelity

Gość gość
i bardzo dobrze, niech rezygnują, a zaoszczędzone złotówki niech prześlą na konto Radia :)