Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalaCzarna217

basen brzuski kiedy będą efekty

Polecane posty

Hej. od niedawna zaczęłam robić 50 brzuszków dziennie do tego codziennie ćwiczenia na uda oraz chodze 2 razy dziennie na basen. Kiedy mogę sie spodziewać efektów , po jakim czasie je uzyskam ?

Gość gość
Dyskopatia po tych brzuszkach może się ujawnić dopiero po latach, więc spoko, masz czas.

Gość gość
brzuski , hmmmmm ale bład!

Gość Aniela879
Tak mi się zdaje, że po miesiącu już powinnaś zauważyć rezultaty, ale też może to nastąpić później. Wszystko zależy od tego, czy jesteś na diecie i czy ta twoja aktywność - robienie brzuszków - jest systematyczne. Co więcej - te brzuszki i inne ćwiczenia powinnaś wykonywać codziennie po około 40 minut, to wtedy będziesz mieć faktyczne efekty. Ja sama dużo ćwiczę i stosuję dietę, a do tego biorę te tabletki wspomagające odchudzanie- http://wsad.it/gosc/slimette i wyraźne efekty miałam już po miesiącu.

Gość gość
hehe, jak możecie jej pisać czy będzie miała efekty jeśli w ogóle nic o niej nie wiecie? Może ma poziom tłuszczu 30% i nawet po 2 miesiącach ćwiczeń przy dobrze wyrobionych mieśniach brzucha nie będzie nic widać dlatego że będą zalane kilogramami tłuszczu. Na pytanie zadane przez autora nie da się odpowiedzieć. Poza tym, organizm nie spala tłuszczu miejscowo. Zapisz się na siłownię. Poczytaj o podstawach funkcjonowania organizmu ludzkiego, a sama znajdziesz drogę, której większość ludzi nie widzi...