Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania Siostrzyczka

Fotograf ślubny

Polecane posty

Gość gość
Rwie wszystkie panny młode bo są podniecające czyste świeże biała suknia bielizna

Gość gość
z małego miasteczka. NIe wiem czy się zgodzić.mówi że chce wydać taki trochę odwaźniejszy album z pannami młodymi, ale trochę się obawiam co będzie, jak mąż się dowie. Płaci.

Sorki, wypisało mnie. Jestem z małego miasteczka. NIe wiem czy się zgodzić.mówi że chce wydać taki trochę odwaźniejszy album z pannami młodymi, ale trochę się obawiam co będzie, jak mąż się dowie. Płaci.

Gość gość
Aniu - daj na siebie namiar, chciałem podzielić się pewnym spostrzeżeniem

Nie wiem o co Ci chodzi. Modelką jest ktoś kto pozuje do zdjęć, obrazów, etc. Nie jestem zawodową modelka, ale ewidentnie jest ktoś, kto chce mi napstrykać zdjęć i - rzekomo - je wydać i jeszcze mi do tego za to zapłacić, więc mieści się to jako modeling. Nie wiem z czym masz problem.

Z niczym:) ...zastanawiam się tylko jak to możliwe,że świeżo upieczona mężatka,musi pytać na forum erotycznym, co ma zrobić i jak to zrobić, aby zachować to w tajemnicy przed mężem,dla rzekomych pikantnych fotek z ceremonii.To co najmniej dziwne...tym bardziej,że wcześniej mówiłaś,ze to ma być "tylko dla męża",a teraz ,że do wydania...coś niekonsekwentna jesteś....

Gość Terka12
kobieto! daj sobie spokoj z tym fotografem!! dopiero wyszłaś za mąż i już nakręcona jesteś facetem który ma dobrze gadane?pomału ale pomyśl.

Sprawa jest bardzo prosta. On mnie po prostu namawia na tą sesję i zgadzam się z Toba, ze historyjka nie trzyma się kupy, stąd mój lekki niepokój. Pomysł odważnej sesji dla męża jest nawet fajny, pomysł na album który on chce niby wydać (kto tam go wie!) też jest ciekawy, ale oczywiście rodzi jakieś tam problemy (np. czy mąż się zgodzi, albo co powie). Stąd właśnie chciałam wiedzieć od innych dziewczyn, czy coś takiego robiły, jakie mają doświadczenia. Ale zgadzam się z Tobą, że temat jest lekko podejżany i niespójny i stad właśnie moje wątpliwości.

Gość gość
Zrob to wreszcie I dajmy temu spokoj Juz wczoraj tak tobie doradzalem

Gość Terka12
chcesz mieć sesje?- to niech ci ją zrobi mąż. chyba to nie problem dla niego i zabawa dla was obojga.

Dlatego też, wychwyciłam od razu istotę sprawy.Moim zdaniem, nie ma w tym nic zdrożnego,że chciałabyś/chcielibyście, mieć taką pamiątkę ze ślubu,wykonaną przez profesjonalistę.Z założeniem,że robicie to oboje,Ty i Twój mąż....bo jak na razie, to bez urazy...ale ja to widzę tak,że jakiś zbok, prowincjonalny bzykacz i pstrykacz fotek, chce Ciebie zaciągnąć do łóżka za obietnicę rzekomego wydania czegoś tam i kasy. Przemyśl to poważnie.

Aniu, staram się podpowiedzieć Tobie najlepiej jak potrafię....ale muszę stanąć w opozycji.Powiedz,tak szczerze... jak Ty zareagowałabyś na taką niespodziankę ze strony męża,wiedząc,że np.fotografem była atrakcyjna kobieta?Nie sądzę, aby nie zapaliła Ci się czerwona lampka?O naderwanym zaufaniu nie wspomnę.... Zrobisz jak uważasz...to Twoje życie i twoje ciało...ale przemyśl to dobrze,bo ubaw z fotek, może się zakończyć wizytą u prawnika w sprawach rozwodowych i płaczem nad złamanym życiem.Warto tak ryzykować?

Gość gość
To zrob to a potem ze mna

Pomysł dobry...może nie każdy by to akurat zrobił ,ale to pomijam celowo,bo różne jest postrzeganie ludzi na te sprawy.Ale zdecydowanie odpada taka forma.Jak dla mnie, jest zbyt transparentna...od razu wiadomo o co chodzi:)

Gość gość
Ale z nia tego nie zrobisz a na niego masz ochote

Gość gość
Aniu przeciez jeśli sama nie będziesz chciała to Cię nie zg***** (chyba) z takim podejściem to ja żadnej klientki bym nie miał. A przychodzą rozbieraja się ochoczo i jeszcze masuję im często nawet części intymne (oczwiście bez penetracji)i jakoś wszystko jest normalnie z szacunkiem i taktem

Gość gość
No tzn zwykłe masaże orientalne , no ale dziewczyny by nie wybaczyły jakby pominąc piersi , dół staram sie pomijać . Ale to masaż całego ciała więc jak któraś pani bardzo prosi ... zresztą zawsze sie tak nadstawia że sie zahaczy

Gość Ania braciszek
Ahhh Aniu - gosc ewidentnie chce Cie puknac A ty sie zastanawiasz .... a moze uwielbiasz czuc sie doceniona i adrowoana, i on C***ewnie mowi TAKIE rzeczy .... Zadaj sobie pytanie - Czy kocham meza ? a odpowiedz czy powinnas sie zgodzic na tajna sesje przjdzie sama ...

Gość gość
Wczesnoej czy pozniej I tak z nim pojdziesz

@gość. Ale o ile dobrze rozumiem, Ty jesteś masażystą. Nie dziwi mnie, że ich dotykasz. Ale tu nie jest mowa o masażu, tylko o fotografiach, a to co innego. :p

Gość gość
Nie jestem od masazu pisalismy Wczoraj I sama mowilas ze propozycje byly dwuznaczne