Gość amelka123456 Napisano Grudzień 26, 2013 Witam! mam 16 lat i mieszkam w dość małym mieście jestem osobą która nie jest bardzo lubiana w tym mieście o tym dowiedziałam się całkiem niedawno otóż poszłam do 1 Lo oczywiście to było ostatnie liceum do jakiego chciałam iść no ale nie miałam wyboru niestety ponieważ nigdzie indziej mnie nie przyjęli no ale to inna historia. Zastanawiam się po prostu dlaczego jak rozmawiam z moją garstką na prawdę małą ilością znajomych to dowiaduje się o takich rzeczach że wszyscy mnie uważają za dziwną że jestem nie fajna że kręcą sb ze mnie "bękę" jak przechodzę korytarzem i tym podobne. Jest mi na prawdę przykro i zaczynam powoli się zamykać i załamywać ponieważ nie widzę już sensu poznawać jakich kolwiek ludzi boje się tego że mnie skrzywdzą nie rozumiem za co mnie tak wszyscy nienawidzą nie jestem osobą która się wywyższa jestem normalna nie jestem jakimś okrągłym człowiekiem przepraszam że tak to ujęłam ale chciałam żeby było zrozumiałe po prostu mój wygląd nie jest chyba powodem tych wszystkich obelg jestem normalną osobą dużo nawet mówi że ładną i inteligentną ale co z tego jak takie ploty po szkole krążą nie wiem nikt nie chce nawet ze mną rozmawiać po prostu mam się za zero jakiegoś śmiecia którego nikt nie toleruje .. Zastanawiałam się nad zmianą szkoły lub miasta ale czy to słuszna decyzja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach