Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexocholiczka999

robilam dzis mojemu facetowi

Polecane posty

Gość sexocholiczka999

siedem razy loda myslalam ze im czesciej sie spuszcza to dluzej pozniej dochodzi ale jakos roznicy nie widzialam miedzy pierwszym a ostatnim spustem od czego to zalezy

Gość ogr77
to co to za facet 7 razy ?

Gość polsara
mala te bajeczki to mozesz sprzedac w przedszkolu

Gość sexocholiczka999
co w tym dziwnego? czesto sie dupczymy po pare razy dziennie i wlasnie zdziwilo mnie to bo zazwyczaj pod koniec to dlugo mu zajmuje posuwanie mnie a dzisiaj strzelał jakby mial tygodniowa przerwe

Gość sexocholiczka999
pytalam o cos innego a nie kto nie wierzy jak nie wiecie tosie nie wypowiadajcie

Gość Ajnszajn matematyki
To z kim ty jesteś bo napewno nie z przedstawicielem Homo sapiens

Gość sexocholiczka999
czemu niby?czesto to robimy i nie narzeka

Gość ogr77
im częściej sie spuszcza to tym mniej ma. No i dochodzić też powinien wolniej. Widocznie bardzo dobrze robisz te lody.

Gość gość
chetna do - gdzie zniknelas ? Zalozylem gg :P

Gość sexocholiczka999
wlasnie przy seksie tak jest a dzisiaj to mnie zszokowalo... tak jak wasze wypowiedzi ze to jest nie realne

Gość ogr77
Trudno w to uwierzyć.

ja to sie moze nie znam, ale jak ostatnio robiłam to samo mojemu kochanemu, to mimo wcześniejszego, spontanicznego, gorącego seksu na tylnym siedzeniu samochodu - też szybko doszedł ... ale 7 razy? bałabym sie że go zatrę

Gość sexocholiczka999
moze dlatego ze robimy to bardzo czesto ale do tej pory jakos mnie to nie dziwilo

Gość gość
7 razy w ciagu np 6,7 godzin to trudno w to uwierzyc??? bez przesady, jak mialem 24 lata i dziewczyne ktora non stop miala chcice i co najwazniejsze fantazje to tez potrafilem strzelac po 7 razy oczywiscie, nie w ciagu godziny, ale w ciagu np bardzo dlugiego populudnia i nocy

Gość sexocholiczka999
ale ja nie mowilam ze to bylo raz za razem. oczywiscie ze byly przerwy

Gość gość
Mój facet może nawet 40 razy Dwa razy w życiu miałam gości którzy bywali na siłowni co drugi dzień a w łóżku po jednym razie nie mogli przez jakiś czas(30/60min) ponownie a w ciągu doby góra 4 razy bo to wyczerpujące było dla nich. Potem już nigdy się z tym nie spotkałam. Generalnie chyba im cieńszy kaliber tym mniej siły- takie moje zdanie Dlatego lepiej poszukiwac grubszego bo może więcej i doznania nieporównywalne.

Gość gość
26.12.13 gość Właśnie bo jak ona wygląda jak z okładki CKM a on nie gorzej to mogą strzał za strzałem

Gość gość
26.12.13 gość Właśnie bo jak ona wygląda jak z okładki CKM a on nie gorzej to mogą strzał za strzałem

no w ciagu popołudnia i nocy, to i ja sie zgodze ze dałby radę a pakerzy z siłowni to po prostu sterydy biorą i im mały słabiej stoi, i tyle.

Gość gość
Fizycznie tyle ejakulacji jest niemożliwe, gdyż związane to jest z ilością zawiesiny sterczowej i ilością plemników. Zawiesina + plemniki = s****a. Regeneracja spermy uzależniona jest od zdrowia mężczyzny i czasu, trwa do kilku godzin. Taki wybryk organizmu możliwy jest w młodym wieku: lekko po 20-stce. A może Twój chłop ma podłączone elektrody do mózgu, do ośrodka rozkoszy i ty mu wyzwalasz orgazmy przyciskiem elektrycznym? On wije się z rozkoszy, a ty myślisz, że tryska spermą. Uważaj bo po 9.minutach zdechnie jak szczur, gdyż tyle wynosi sumaryczny czas orgazmów w ciągu życia. Eksperymentalnym szczurom tak spodobało się duupczenie, że zamiast przycisku "żarcie" przyciskały "seks" i pozdychały z głodu na konto rozkoszy.

Gość gość
co za cieć, "speermę" uznał za niedozwolony wyraz i wygwiazdkował? Zrobił to to debil czy debilny program?

Gość gość
bardzo to interesujace no na serio no tak no ja mysle ze tak w ogole to nie jest ale to zalezy od spojrzenia na to no 🌼 www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k