Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli kobieta nie chce dzieci to znaczy ze nie kocha faceta z ktorym jest

Polecane posty

Gość gość

Tak czytam na kafe, ale uwazam, ze jedno z drugim nie ma nic wspolnego. Ja nie chce dzieci, to znaczy, ze nie moge kogos kochac?

Gość lekadfgbhn
niekiedy aż za bardzo chce :P i ...przez to sie nie ma tak natura działa ..

Gość gość vb
kiedy nie chce to łatwo wpada

Gość gość022
Jedno z drugim nie ma w moim przypadku nic wspólnego.

Gość gość erfg
a co ma zapłodnienie do kochania

Gość gość
To ze PODOBNO jak sie spotka milosc zycia to od razu ma sie ochote na oral, anal, piecioro dzieci i slub, a jesli nie, to wg kafeterii sie drugiej osoby nie kocha ;/

no to ciekawe, bo np. asy w ogóle nie interpretują miłośc**przez seks a co ma do tego dziecko to już w ogóle nie wiem, moi rodzice się nienawidzą a moją kilka

Gość gość
,,To ze PODOBNO jak sie spotka milosc zycia to od razu ma sie ochote na oral, anal, piecioro dzieci i slub, a jesli nie, to wg kafeterii sie drugiej osoby nie kocha ;/" - cha cha. No ale w sumie to coś w tym jest, bo wielka prawdziwa miłość to nic innego jak ogromna chuć od pierwszego wejrzenia, że o włożeniu nie wspomnę. :)

Gość gość
To ja nigdy milosci nie zaznam wg ostatniej "definicji", bo nie odczuwam niepohamowanej zadzy , potrafie sie kims zainteresowac po dluzszym poznaniu, gdy dobrze sie z tym kims czuje. Widac to nie jest milosc nigdy, nie taka prawdziwa ;/

Gość gość
To znaczy zę jesli jestem z facetem przyjacielem kupe lat i nie mamy z soba dzieci to znaczy ze go nie kocham ?A on mnie/ :P też nie kocha :d cóz za głupota

Gość gość
,,Widac to nie jest milosc nigdy, nie taka prawdziwa ;/" - oczywiście, że nie. Miłość jest wtedy kiedy w mini spódniczce, 20cm szpilach, kilkucentymetrowej tapecie i z dekoltem do pępka wijesz się w rytm ,,umc umc, aj giw ju maj hart, bi maj lowel", podchodzi do Ciebie podchmielony pan (najlepiej napakowany, wytatuowany i z gadką zaczynającą się od uroczego ,,hej bejbe"). Patrzysz mu w oczy i łup, strzała amora, idziecie z panem do ubikacji i się dzieję, true love story. :)