Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość do przyjaciółki i czy ją wyznać

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Opiszę, mam nadzieję krótko, mój problem. 1, 5 roku temu poznałem fajną dziewczynę. Działamy razem w wolontariacie i widujemy się parę razy w tygodniu. Mamy dobry kontakt, rozmawiamy niemal o wszystkim. Jesteśmy dobrymi przyjaciółmi, choć ona trochę dominuje. Parę miesięcy temu zobaczyłem w niej coś więcej, nie tylko urodę (a jest piękna), ale w ogóle intelekt, sposób bycia. To uczucie nie mija, a ja cały czas myślę o niej,staram się siadać blisko niej. Staram się nie zdradzić z tymi objawami. Zaprosiłem ją jako towarzyszkę na studniówkę, ale nie traktuje tego jako randki czy czegoś takiego, tylko jak przyjaciółka. W ogóle nie wysyła jakichś jednoznacznych sygnałów, że jej się podobam. Wiem, że to nie zauroczenie, bo przez nie już przechodziłem. Bardzo boję się jej odrzucenia i utraty tej waźnej przyjaźni. Jeden chłopak, którego ledwo co znała, wyznał jej miłość i dostał kosza, ma w ogóle o nim złe zdanie. Czy warto się przemóc i wyznać miłość? Albo zapraszać na randkę? Na wigilii życzyła mi znalezienia drugiej połówki - to mogła być sugestia?

Gość gość
przestan!

Gość gość
Takich idiotów z głupimi pytaniami kobiety maja głębogo :D