Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styczen

Aparat na zęby

Polecane posty

Gość styczen

Hej, Mam 3 zęby mądrośc***przez które zrobił mi się krzywy zgryz, dlatego jestem zmuszona pomyśleć o aparacie na zęby. Może ktoś z Was ma doświadczenie i wie jak taki proces wygląda, krok po kroku. Najpeirw musze mieć wyleczone zęby aby wybrać się do specjalisty, który zdecyduje czy wyrwać wszytskie osemki?

Gość gość
najpierw wybierz dobrego ortodontę, zrobi ci odlew szczęki i żuchwy, potem przedstawia c**plan leczenia zakłada aparat najpierw jeden, za jakiś czas drugi( tak było u mnie) nie wiem jak jest w innych przypadkach ja zaczęłam prostowanie zębów późno bo mając 30 lat noszę już dwa lata, po nowym roku ma być zdejmowany

Gość Kali87
Nic nie lecz, idź do ortodonty to on c***owie co z tymi 8-kami! W moim przypadku okazało się, że nie będą wyrywane. Zdecydowałam się na aparat ok. miesiąca temu. Będę miała aparat - z systemem "Damona". Koszt ok. 5 tys. :-( Zakładam część 16 stycznia, i resztę 30 stycznia (góra i dół). Pozdrawiam

Gość Kali87
oczywiście biorę kredyt na zęby, bo nie mam takiej gotówki! Byłby z tego mały samochodzik :-D