Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijeden36

poradźcie coś

Polecane posty

Gość takijeden36

miałem wiele kobiet i było ok, poznałem wspaniałą kobiete mieszkam z nią pół roku i jej pochwa jakby mało stymuluje mi penisa. kiedyś miałem już coś takiego ale to była przelotna znajomość. teraz to co innego kocham ją i chce z nią być. ale sex to katastrofa chyba że jestem bardzo wyposzczony to ok. jest bardzo ładna i podnieca mnie, ale czasami się zdarza że podczas stosunku nie odczuwając stymulacji członka opadami. może ktoś tak miał. wcześniej myślałem że jest zbyt mokra. ktoś coś podpowie. nawet viagre brałem ale to nie w tym problem

Gość takijeden36
dodaje że jestem normalnym facetem, jak tylko spojrzę na nią to staje mi jak drut ale jak się kochamy ja średnio odczuwam jakąś stymulację. ona jest bardzo mokra. teraz i tak troche mniej, ale jak ją poznałem i dochodziło do zbliżenia to prawie lało jej się z c**ki, nie wiem co jest bardzo ją kocham i chcę z nią być. czasami się zdarza że w połowie stosunku nie potrafie utrzymać wzwodu i dupa. ona mi mówi że spoko nie musimy się tak często kochać a sama dochodzi tylko oralnie i mówi że jest zadowolona że świetnie ją wyczułem i nikt jej tak dobrze nigdy nie robił ma 40 lat. i z tą c**ką coś jest, bo jak wkładam w dupkę to jest mi dobrze. z wieloma kobietami się bzykałem i ok było a teraz nie wiem niby c**ka jak c**ka

Gość gość
a moze malego masz ?

Gość takijeden36
zapewniam że rozmiar europejski,

Gość takijeden36
mógł by ktoś coś skrobnąć w tym temacie

Gość Stormm
Zerknij sobie na moj post w temacie: mam malego penisa boje sie pokazac dziewczynie jest troszke nizej tam na koncu skrobnaken dwa zdania nie bede powielal moze o to chodzi... ???

Gość santaqtas
mam podobnie. też nie wiem jaka jest tego przyczyna.

Gość gość
po prostu nie jesteście dopasowani pod względem budowy anatomicznej twój penis ma za małą średnice, prościej pisząc jest zbyt cienki pochwy róznia się tak samo jak penisy ona widocznie ma nieco szerszą, a jak do tego dojdzie podniecenie i nawilżenie to jest tak jak opisujesz

Gość gość
ona ma fajną ciasną c**ke, moja była żona miała luźniejszą (dwa porody) i jakoś było lepiej.

Gość gość
i jeszcze raz dodam że nie mam małego, wręcz przeciwnie i pare kobiet mówiło mi że jest grubszy niż te z którymi miały do czynienia

Gość gość
sam sobie zaprzeczasz jakby miała ciasna c**ke to bys ja czuł i stymulacja penisa byłaby bez zarzutu

Gość takijeden36
też nie wiem na czym to polega, ale jest ciaśniejsza od poprzedniej, a mi brakuje bodźców. jest może bardziej mokra. wierzcie że ciasność nie ma chyba nic do żeczy, kiedyś miałem kobietę która była tak ciasna że nie mogłem w nią wejść i było tak samo

Gość takijeden36
myślałem że coś mądrego ktoś mi napisze