Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STUDIOWALAM WYCHOWANIE FIZYCZNE NA AWF W KRAKOWIE CZEMU NIE DOCENIAJA TEGO INNI

Polecane posty

Gość gość

tylko mowia mi ze nauczycielka wuefu jest mniej warta niz nauczycielka na przyklad angielskiego

Gość gość
No bo Polacy maja kompleksy i wąskie umysły, wiec wola innego ponizyc niż pochwalić. Brednia, nie słuchaj tego.

Gość Rewolucjaa
Bo magister od fikołka jest mniej wart od każdego innego magistra. Proste

Gość gość
Ja skończyła anglistykę i uważam ich tekst za chamski. W życiu by mi taka Badura do głowy nie przyszła.

Gość gość
AWF to fajna uczelnia .... a w Polsce tylu grubasów że ćwiczeń nie doceniają i uważają że gimnastyka niepotrzebna jest a sami opływają w tłuszcz .... ci którzy Twierdzą że wychowanie fizyczne jest nic nie warte sami są śmieciami totalnymi

Gość gość
na awfie w krakowie to poziom jest niski wszyscy to koncza

Gość gość
Luzik! Ja np. jestem traktowana jako jeszcze niższa kategoria niż jakikolwiek nauczyciel szkolny. Bo czego taka "przedszkolanka" niby uczy? Pobawi się, pośpiewa piosenki i finito. Tak właśnie się traktuje nauczycielki wychowania przedszkolnego...

Gość gość
magister od fikolka ;/ hmmm ktos ma bardzo ograniczone myslenie. no ale w sumie nauczyciele wf sami do tego doprowadzili l. daja dziecia pilke i grajcie sobie w noge, a oni w tym czasie rozmawiaja z innym wuefista o d***e marynie. zzamiast zademonstrowac ciwczenia, wyreczaja sie uczniami ;/ to jak maja byc szanowani jak na pierwszy rzut oka robia to co kazdy by umial ;/ inna sprawa. wiem jak wygladaja takie studia. wcale latwe nie sa. jest duza zajec z anatomii i innych nauk biologicznych. przeciez absolwent wf to nie tylko nauczyciel, moze byc instruktorem fitness itp.

Gość gość
moja starsza ciotka skonczyla inzynierie spozywcza na rolniczej w krakowie i sasiadki smialy sie z niej ze co to za studia i jaka wioska ze rolnicza akademia...i co po tym robic a one same wszystkie nawet matury nie maja masakra jak ponizaja ciotke ..myslicie ze to zazdrosc ze jako jedna na calym osiedlu z blokow miala wtedy mgr inz? dodam ze ciotka byla szefem i pracowala w zawodzie

Gość gość
zatrudnij sie w szkole sredniej,to bedziesz pania profesor i juz...

Gość gość
to najtrudniejsze studia kroi sie żaby itd...tak jak na medycynie

Gość gość
to prawda ze na awfie kroi sie zaby sama skonczylam wf to wiem u nas sporo osob wylecialo bo tak trudno bylo

Gość gość
Polacy zawsze wola cie ponizyc niż po pracować nad sobą. Nieważne, co byś zrobiła. Jak studiowałam anglistykę, to były takie same teksty, o będziesz kawę w biurze podawała, co ci z tego angielskiego, najwyżej dzieci w podstawówce będziesz uczyć za grosze, trzeba było iść na ekonomię. Brednia, trzeba robić to na co mamy ochotę.