Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymień 5 rzeczy które cię najbardziej wkurzają

Polecane posty

Gość gość

Z kraju i ze świata

Gość gość
Zapraszam ;-)

Gość gość
że trzeba wcześnie wstawać do pracy że pracuje się zbyt długo że zarabia się najniższą krajową Ze masz cały dom na głowie że i tak nie masz na nic czasu. DZIĘKUJĘ TO WSZYSTKO.

Gość gość
Gościu powyżej czy ty żyjesz tylko pracą? Ech żal

Gość gość
chamstwo głupota fałszywe postępowanie niechlujstwo lenistwo

Gość gość
1. Znieczulica u ludzi na cierpienie innych oraz zwierząt 2. Chamstwo, buractwo i prostactwo w stosunku do mnie ze strony obcych ludzi i współpracowników. 3. Że mimo swojej ciężkiej pracy i inteligencji zarabiam bardzo mało. 4. Miałem masę fałszywych znajomych z którymi tylko niepotrzebnie straciłem czas. 5. Że kiedyś to i tak się wszystko skończy i człowiek pójdzie do ziemi.

Gość gość
a mnie wkur*** dosłownie to, że wszyscy kłamią. Żyjemy w świecie kłamstwa i obłudy, a ufać można tylko sobie... i to mnie wkur x5 :D

Gość gość
Obłuda Kłamstwo Nikt nikogo nie słucha a każdy mówi Wczyscy są dobrzy to dlaczego jest tak źle Ustawiczny brak pieniędzy mimo pracy

Gość gość
1. rozseksualizowanie, wszędzie zdjęcia golych bab, tematy o seksie, robienie z kobiet worow na spermę co mają tylko dawac sie posuwac w kazdy otwor i jeszcze sie z tego cieszyc

1. chamstwo 2. kłamstwo 3. głupota 4. rozpasanie pracodawców, którzy są kłamliwymi chamskimi głupolami często 5. gołe d**y w każdym miejscu i okoliczności, nawet w reklamie masła i kropli do oczu

Bardziej przyziemnie: 1. Wolny internet 2. P********y kurak, ktory mi pieje pod oknem od 5 rano codziennie 3. Zepsute mleko wlane do porannej kawy 4. Zadarty paznokiec, ktory szarpie rajstopy (i brak pilniczka by to naprawic) 5. Placzace w samolocie dzieci, kiedy mnie juz ch*j strzela i bez tego placzu - bo nie moge zapalic

Gość gość022
dwulicowość i obłuda homopropaganda brak higieny osobistej u ludzi brak dobrze płatnej pracy w naszym kraju napływ obcokrajowców do Polski(szczególnie muzułmanów)

Gość gość
wyrachowane, niekochające się małżeństwa, ktore się nie rozstają bóg wie czego radykalizm religijny i sztywnosc w wyznawaniu poglądów religijnych, która np. zakazuje mówic cokolwiek zlego na rodzicow i wszystko znosić kochanie dzieci bardziej od męża lub żony zbyt wysokie usytuowanie dziecka w hierarchii rodzinnej przemoc w telewizji, przemoc wobec ludzi, dzieci, zwierząt, czyste okrucieństwo komercjalizacja świąt i fakt, że nasze tradycje stają się przymusem i terrorem dla ludzi to, że trzeba ttyle a tyle czasu siedzieć przy stole...i zmuszać się do tego siedzenia, jedzenia, bo jak nie to sie usłyszy- 'żeby Ci nie zabraklo kiedyś...' co najmniej jakby to o to chodziło, żeby ktoś chciał,by kiedyś zabrakło;-/

Gość gość
1. samotność :( 2. ludzie uwazajcy sie za wielkihc katolikow, ktorzy w rzeczywistosci nimi nie sa bo maja w d***e wszystko co zwiazane z KK 3. olewanie innych ludzi 4. uwazanie sie za lepszego od innych 5. marnowanie czasu na bezsensownych zajecia na studiach

Gość gość
ziemia, woda, halucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla....taka sytuacja