Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemniewiem

marnuje swoje zycie

Polecane posty

Gość gość
ale wy sie tu martwicie ze przegraliscie zycie ale to nie prawda kazdy z was moze byc panen zycia i smierci, wystarczy wybrac odpowiednia droge dla naszego umyslu

Gość niewiemniewiem
aha jasne czyli powiem sobie ze mam sie nie stresowac i dzieki temu wyzdrowieje? w jakim ty świecie żyjesz??

Gość gość
Do gościa 26.12.13 Gdzie ta droga jest?

Gość lunaticsoul
mam podobnie, tylko że mnie takie totalne zdołowanie i zmęczenie opanowało tuż po obronie pracy magisterskiej, lekko ponad miesiąc temu... wcześniej siłą rzeczy musiałam chodzić na uczelnię i ruszać się z domu, teraz siedzę, tak samo jak Ty do późna na kompie, wstaję koło południa i tak to się kręci. Faktem jest, że napisanie pracy i obrona dużo mnie kosztowały - od półtora roku leczę się na depresję, biorę prochy, które działają raz lepiej, raz gorzej...

Gość gjgjhvjujv
jak widać wielu ludzi przegrywa

Gość gość
jak przegrywa

Gość gość
Gościu, jaka to praca przez neta?

Gość gość
Mi pomaga wiara i modlitwa, zaufanie Jezusowi. Fajne są też książki B. Pawlikowskiej, te psychologiczne. Trzeba w siebie uwierzyć i myśleć pozytywnie.

Gość gość
Głupi wpis i dołujący, że dużo osób przegrywa, wiele jest przypadków odbicia się nawet od dna i to prawda, że co nas nie zabije, to wzmocni, dlatego takie osoby są silniejsze, także nie można się tak dołować i poddawać pesymistycznym myślom, bo będzie tylko gorzej z taką postawą. Na pewno jest wiele rzeczy, z których możecie się cieszyć, macie zdrowe nogi, ręce, oczy, co jeść, dach nad głową, rodzinę? To już mega dużo, inni o tym marzą.

Gość przegraniec33
przegralem przesralem i przerabalem zycie...