Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krejzolcia22

prosze o rade opinie

Polecane posty

Gość krejzolcia22

czes wszystkim mam problem nie wiem co robic poznalam w internecie wlocha jest ode mnie o 12 lat starszy ale ostatnio oklamal mnie mowiac ze idzie na impreze byl chwile niedostepny ale za raz wrocil nie widzial mnie bo mialam ustawiony niewidoczny niby ze mna pisze i ze mnie kocha nawet mowil ze mysli poaznie o mnie i o przyszlosci ze mna co mam robic jestem w kropce zdenerwowal mnie troche:(

Gość gość
gdyby ciebie kochał to by cie nie okłamywał... Jeżeli przedstawił ciebie np. znajomym, rodzicom i mówił im przy tobie że ma wobec ciebie plany to znaczy że mówi serio że cie kocha a jak tylko gada to tylko gada

Gość krejzolcia22
jeszcze nie przedstawil mnie rodzicom bo dopiero od wczoraj powiedzial mi ze mnie kocha, a tak w ogole to nie pytalam czy zyja jego rodzice,

Mloda naiwna Polka, ktora zbajeruje, a podczas urlopu skonsumuje znajomosc. Jak sie kocha, to sie nie oszukuje, poznaje z rodzina/przyjaciolmi. Czujesz cos do niego wiec i tak w to nie uwierzysz, a mnie pewnie zaatakujesz za te slowa. Nie wierz we wszystkie piekne slowka i zapewnienia, jezeli nie ma pokrycia w czynach i przede wszystkim badz ostrozna, to Cie nie bedzie nic kosztowalo, a moze oszczedzic zalamania nerwowego po rozstaniu.

Gość krejzolcia22
nie zaatakuje Cie za te slowa bo wiem ze masz racje tak szczerze to na polaku tez sie zawiodlam zreszta to internetowa znajomosc wiec jak tu morze byc dobrze

Polak czy Wloch, to bez roznicy, jezeli sytuacja jest podobna. Nie mam nic przeciwko internetowym znajomosciom, pod warunkiem ze nie obiecuje sie niewiadomo czego, pomimo iz nie widzialo sie czlowieka na zywo. Moi znajomi tak sie poznali, potem odwiedzali na przemian (rozne czesc**PL) i teraz sa juz kilka lat po slubie i maja 2 letniego synka, wiec mozna ;)

Gość krejzolcia22
on ma znajomych w polsce wiec przyjezdza byl na wigilie w tym miesiacu ale musial wrocic bo niby jakas praca heh w swieta jakos malo mu wierze no ale nie czepiam sie, mam dziwne wrazenie ze tylko tak se powiedzial ze sie mu podobam nie wiem jak to bedzie chciala bym sie zobaczyc z nim face to face moze cos z tego wyjdzie:)

Ostroznosc i nieufnosc, to podstawa. Moze ma dobre zamiary, ale lepiej nie obiecywac sobie za duzo i sie ewentualnie milo zaskoczyc ;) jak to byl w PL i Cie kocha, a nie znalazl czasu na spotkanie ze swoja miloscia?! Nie podoba mi sie ta histora, scieme wali zapewne, bo zona do niego zadzwonila...

Gość krejzolcia22
heheh:D no moze jednak bede pozytywnie zaskoczona nie bede jeszcze tracic nadziei;) no nie mial czasu bo dopiero jak on wyjechal to cos jakby zaiskrzylo ze tak to nazwe ma przyjechac ale kiedy jeszcze nie wie sam

Bronisz go i wolisz myslec, ze on jest w porzadku i nic nie kreci. Twoje zycie i Twoj wybor. A tak z ciekawosci, ile masz lat?

Gość krejzolcia22
Nie bronie go,mam przeczucie ze pisze sobie z innymi dziewczynami po prostu wole nie myslec chyba wole oszukiwac sie heh wiem troche tandetny pomysl. 19 na kark juz weszło

Jaki ma sens oszukiwanie sie?! Czym wieksze zaangazowanie emocjonalne, tym potem gorsze zalamanie przezyjesz. Poza tym to juz jest smierdzaca sprawa, zeby mowic komus ze sie go kocha przez internet, a nawet sie z nim nie widzac nigdy. On mimo swojego wieku nie wie co to znaczy milosc, albo wykorzystuje Twoja naiwnosc. Wybacz ale takie mlode dziewczyny latwo kupuja ladne slowka, a starzy wyjadacze to wykorzystuja...

Gość krejzolcia22
On pochodzi z Sycylii i pracuje w takiej korporqacji MAFIA s.r.l

Gość krejzolcia22
NIE POTRZYWAC SIE! no i wlasnie sie obawiam tego Pepi no ale coz wszedzie to jest nie tylko ja przechodze cos takiego

Gość krejzolcia22
NIE PODSZYWAĆ SIĘ! no wlasnie Pepi tego sie obawiam no ale to nie tylko ja pewnie cos takiego przezywam popisze z nim jeszcze co? dowiem sie czegos wiecej mimo iz raczej mi nic nie powie

Gość krejzolcia22
Albo co mi radzisz w tej sytuacji?

Stad moja rada bys podchodzila do tego z dystansem lub go jakos sprawdzila i nie angazowala sie bez pamieci w cos, co smierdzi z daleka. Raczej malo osob przechodzi przez zwiazek z kims, kto mieszka w innym kraju, nawet nie rozmawiajac z nim na zywo ;) Czemu utrudniasz sobie zycie i nie szukasz kogos z PL lub jeszcze lepiej ze swojego miasta. Latwiej by Ci bylo weryfikowac kandydatow ;)

Gość krejzolcia22
Szukałam w Polsce chłopaków tylko że większość to same zboczeńce więc odpuściłam sobie w końcu on na mnie natrafił, dziękuję Ci za radę

Gość krejzolcia22
A jeszcze powiedz o co go konkretnie wypytać żeby być trochę pewniejszą co do niego chociażby

W tym problem, ze on jest prawdopodobnie taki sam, tylko ma dobra bajere i w twarz Ci nie mowi tego co chlopacy z Polski, ktorych dotad spotkalas. Jak dla mnie powinnas sie nie poddawac i dalej szukac u siebie w miescie. Moze teraz szukaj w innych miejscach niz zawsze to robisz, usmiechaj sie na ulicy do sympatycznie wygladajacych chlopakow, a nuz to zaowocuje. Jezeli jednak jestes uparta na tego wlocha (patrzac na przebieg rozmowy to tak ;)), to niech da Ci jakies dowody swojego uczucia. Masz go pewnie w znajomych na fb, to niech zaznaczy ze jest z Toba w zwiazku. To nie jest na tyle dziecinne co by sie moglo wydawac, bo tu chodzi o to by przed znajomymi sie okreslil, bo wtedy nie bedziesz juz jego tajemnica i inne laski ktore moglby bajerowac beda mialy znak, ze trzeba go olac bo zajety. Gorzej jak odmowi, bo to bedzie juz sprawa jasna. Wierc mu tez dziure w brzuchu o spotkanie. Dla pracujacego Wlocha przelot do PL kosztuje grosze, wiec weekend spedzony w PL to dla niego zaden wydatek. Jak sie zgodzi, to nie badz glupia i nie daj sie do lozka zaciagnac, to tez bedziesz miala potwierdzenie jego uczuc, o ile to zaakceptuje.

Gość krejzolcia22
dzięki sliczne