Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaa123

Bez sensu

Polecane posty

Gość Aniaaa123

Mam chłopaka od trzech lat.Ma bardzo ciężki charakter jest przemadrzały i uparty.. Widujemy się może 2 razy w tygodniu,studiujemy w tym samym miescie a mieszkamy niedaleko ok 25 km od naszych domów rodzinnych jesli nie jestesmy na studiach.Jestem okropnie zła bo od soboty niepotrafil mnie odwiedzic w święta, wlasciwie od 3 lat nie potrafil.Zawsze jakas wymowka typu,że nie ma samochodu itp.Ale jego rodzice maja i cięzko mi uwieżyc ze ciągle jest im potrzebny,że mu nie pożyczą. Jak dla mnie kłamie. Odrazu powiem że on nie ma problemu z moją rodziną zeby się wstydzil czy coś w tym stylu.Zapraszalam go od soboty..a on albo że rodzice pojechali do znajomych, albo odwieśc siostry jego do innego miasta.. jak mu o tym wspomnialam to oczywiscie jak to u przemądrzalych osob bywa wyprarl sie i oczywiscie zwalil wine na mnie ... Czy to normalne? Podkresle ze rodzina jest dla niego ważniejsza zawsze to udowadnial, mimo ze zawsze powtarza ze jestem na pierwszym miejscu... nie wierze... juz powoli mnie to wkurza...Przeciez jak sie kocha to stara sie widywac z ta druga osoba... on ma mnie w d***e...

Gość Kita234
Dziwny chłopak.Święta powinno się spędzać z najbliższymi zarówno z rodziną jak i dziewczyną,przecież się ją kocha...

Gość Końńik
Hahaha... ma Cię dośc pewnie... znudzilas sie mu?

Gość gość
A czy on Cie zapraszal zebys go odwiedzila jezeli on nie mogl?

Gość Aniaaa123
Na odczep powiedział ,że mogę przyjechać, ale dopiero wtedy gdy mu wyrzuciłam wszystko...Zresztą nigdy mnie nie zaprosił na swieta do siebie mimo iż już 3 lata jestesmy ze sobą

Gość gość
Czy to prawda, ze wszystkie Anie maja duzy biust i sa pyskate?

Gość Aniaaa123
Nie dotyczy to tematu, pyskata nie jestem i biust mam średni,wiec twoje zdanie na temat imienia Ania nie koniecznie jest prawdziwe

Gość Aniaaa123
On uważa się za opowiedzialnego człowieka i myśli o mnie przyszlościowo haha śmieszy mnie to już

Gość gość
No to Ty nie jestes Ania! Oszustwo. Wszystkie maja duzy biust.

Gość Aniaaa123
Przykro mi że moje imie nie odpowiada stereotypom rozmiaru biustu

Gość Julek67
Aniu, nie ważnie jaki masz rozmiar biustu czy jestes pyskata. Twój chłopak zachował się jak dup.ek.Nie rozumiem czemu ty z nim wytrzymujesz.Przemądrzałe osoby myśla ze robią zawsze dobrze... nie cierpie takich osob... i domyslalm sie ze musisz miec anielska cierpliwosc jak trzy lata wytrzymalas

Gość gość
wspolczuje.tyle powiem

Gość Aniaaa123
tez sobie współczuje powoli... najbardziej ze go kocham nie wiem za co

Gość gość
Hm.... zostaw go .. ja bym się nie męczyla