Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćććććććććććć

Czy sa tu osoby ktore mialy nalog wyciskania sie i wyszly z tego pytajnik

Polecane posty

Gość gośćććććććććććć

Był tu kiedyś temat o tym. Chodzi o okaleczanie w formie uzależnienia od wyciskania się, wszelkich zaskórników, wyprysków, wypukłości itp. I nie chodzi wcale o zwykłe oczyszczanie twarzy czy ciała, ale o destrukcyjne uzależnienie do krwi, a nawet ran. Czy jest tu ktoś taki?

Gość kasztankaaaaaaaa
ja byłam w takim nałogu. Potrafiłam dosłownie przez dwie bite godziny siedzieć na stołeczku koło okna (lepsze oswietlenie), na parapecie lustro powiększające, a ja cisnęłam wągry, które się tak zwijały... albo prychole, ohyda!

Gość Uważana za wariatkę
Znalazłam Cię. Odpisałam Ci

Gość gośćććććććććććć
I jak z tego wyszłaś? Ja tak mam od kilku lat i mam wrażenie, że bardzo zniszczyłam przez to cerę, im bardziej wyciskam, tym więcej powstaje zaskórników, potwierdzasz to? Ale tak trudno mi przestać:(

Gość gośćććććććććććć
nie mogę odpisac, tam, uznaje za spam :/

Gość kasztankaaaaaaaa
teraz juz wyleczylam cere dermatolog przepisal masc z antybiotykiem. ale wczesniej wyszlam z nalogu wywalilam lustro powiekszajace

Gość kasztankaaaaaaaa
mam jedna rade do ciebie idz do dermatologa pros o recepte na NORMACLIN mały żel kosztuje ok 15zł na pewno cie stac, ja mam super efekty mam skore jak pupka niemowlaka to mocna masc z antybiotykiem zadne hormony.

Gość Uważana za wariatkę
To napiz tutaj

Gość kasztankaaaaaaaa
mi nic nie pomagało dopiero to pomogło. mozna to stosowac bardzo długo, pryszcze znikają już po kilku dniach, ja soobiście jestem w szoku mam 26 lat i dopiero to mi pomogło. Wiem co czujesz bo ja mialam ten sam problem

Gość gość
Nie mogłam odpisać, bo spam... Gratuluję, mi trudno z tym zerwać, czy potwierdzasz to, że im bardziej i częściej się wyciska, tym bardziej wyskakują nowe zaskórniki itp.? Mam takie wrażenie.