Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annna m

Związek przez internet

Polecane posty

Gość annna m

Poprzedni temat zalany głupotami, więc zakładam drugi.

Gość annna m
Czy jest różnica między związkiem przez internet a takim "na żywo"? Chodzi mi o uczucia do takiej osoby.

Gość annna m
Ja właśnie byłam w takim związku parę lat temu. Kochałam go naprawdę bardzo i kocham do tej pory. On też twierdził, że mnie kocha, może jeszcze nie aż tak bardzo jak ja jego, ale jednak.

Gość annna m
W pewnym momencie stał się jakby nieobecny no i oczywiście okazało się, że zakochał się w jakiejś lasce, którą miał pod nosem.

Gość annna m
Żeby nie było, spotkaliśmy się kiedyś, ale to było jeszcze przed tym związkiem, potem zaczęliśmy do siebie pisać. Najpierw jako przyjaciele, potem coś więcej, potem nie mogliśmy bez siebie wytrzymać.

Gość annna m
Miałam na magisterkę wyjechać do jego miasta (uczelnia też lepsza, żeby nie było). A tu nagle coś takiego... Ja go dalej kocham po tych wszystkich latach (koło trzech), ale nie widziałam go od tej pory i ucinałam wszystkie (bardzo nieliczne) próby kontaktu z jego strony. Jak to może wyglądać z jego perspektywy?

Gość gość
Uczucia mogą być takie same, ale po co to, na co to komu... :o nawet nie można się przytulić, to tak samo, zupka chińska z torebki to też rodzaj jedzenia, ale żywić się czymś takim na co dzień- niezbyt... :P

Gość annna m
Przeprowadzam się teraz do jego miasta. Myślicie, że jeśli będę obecna tam ciałem, to coś może w nim drgnąć?

Gość annna m
No bo miałam się przeprowadzić i teraz w końcu to robię. Zastanawiam się, czy to, że mnie zostawił dla innej laski, miałoby miejsce, gdybym była na miejscu. Czy mogę to ja być jednak miłością jego życia, czy byłam tylko przygodą?

Gość gość
ja w "zwiazku" przez net jakies 2 lata bo sytuacja nie dawala sie spotkac;( potem na odleglosc ze spotkaniami 1-2 weekendy w mscu a teraz kilka lat razem dzieci rodzina. wiec jak sie chce to mozna;)