Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zainteresować sobą faceta sporo starszego

Polecane posty

Gość gość
zrób mu laskę to działa na gości w każdym wieku

Gość gość
hahah no wlasnie!

Gość małpka8p0
po co ci stary facet? lecisz na kasę?

Gość gość
Dwudziestolatkom znacznie łatwiej umówić się na randkę ze znacznie starszym mężczyzną niż kobietom w okolicach trzydziestki. Dlaczego? Te młodsze z góry wiedzą, że jesteś dla nich za stary. Te starsze nie mają już tej pewności i Twoje zaloty mogą odebrać jako niepokojący znak upływającego czasu. I dlatego mogą Cię "spuścić po brzytwie". Natomiast 19-latka, która dowiaduje się, że masz 42 lata, jest bardziej zaciekawiona niż zaniepokojona.

Gość Fornettka
Na razie jestem w wieku Ashtona Kutchera (25 lat) i zawsze tak się składało, że spotykałam się przeważnie z facetami starszymi ode mnie o 10-15 lat. Szukam prawdziwego mężczyzny. A rówieśnicy w większośc**przypadków są chłopcami i przedłużają ten stan ile tylko się da. Są fajni na imprezach, w każdym razie dopóki nie przesadzą z alkoholem, ale jako partnerzy - do niczego. Unikają odpowiedzialności i zawsze w którymś momencie okazuje się, że jak potrzebujesz pomocy, to ich nie ma, bo wyjechali na snowboard albo przechodzą jakąś misję w grze.

Gość gość
Ale mloda dziewczyna bez kompleksów na pewno nie zainteresuje sie staruszkiem prawda ? Chyba ze chodzi o kasę . To juz inna sprawa .

Gość gość
ktoś myślący, że głównym powodem zdobycia kobiety jest posiadanie dużej kasy, jest na poziomie zakompleksionego gimbusa z łapą w gaciach