Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bilam męża wpadłam w szał

Polecane posty

Gość gość
Jak można uderzyć mężczyznę tak że upadnie? Wyszłaś za mąż za liliputa? Kiedyś uderzyłam swojego męża w żuchwę pięścią. Raz jeden tak się wściekłam z naprawdę poważnego powodu. Cóż, efektu nie było. Nawet się nie zachwiał.

Gość bijaca wierzba
mój mąż też dostał ode mnie po łbie, za całokształt ! nie jestem aniołem, ale on potrafiłby wyprowadzić anioła z równowagi :O

Gość gość
Ja mam tak prawie każdego dnia, żona się leczy ale to nic nie daje. Klnie i krzyczy na wszystkich domowników non stop, mnie tłucze każdego dnia, rzuca we mnie czym popadnie , kopie , wali pięściami itd. oraz pluje na mnie, dzieci nie bije ale tylko dlatego bo mamy kuratora i ja staram się szybko zareagować, co powoduje ze to ja dostaje strzały. Wprowadza haos w domu, chowa różne rzeczy, a potem oskarża nas ze to my wynosimy, chowamy jej i oczywiście wyzwiska i rękoczyny. Gdyby nie córka w wieku szkolnym to bym tę wariatkę zostawił , a tak musimy się z nią męczyć bo sady Polsce w 99% przyznają dzieci matką nawet jak są chore i je tluczą.

Gość gość
Ma psychoze? Bierze leki na uspokojenie chociaż? Miałam taką matkę, mój największy koszmar. Ale ona jeszcze mnie biła czym popadnie. Dzwoń po policje przy każdej awanturze, może w końcu wyprowadza ją w kaftanie i chociaż na trochę będziecie mieli spokój. Może weź kredyt na dobrego adwokata i złóż pozew o rozwód i przyznanie Tobie opieki nad dziećmi? Nie wyobrażam sobie bić swojego męża, chociaż zdarza mu się wyprowadzić mnie z równowagi

Gość gość
powinien Ci raz oddać by s wiedziała jak to jest kogoś znioewarzyc !! pusta baba