Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennna

Sny swiadczace o czyms strasznym pomocy

Polecane posty

Gość sennna

snily mi sie chore zeby... jeden wypadl, inny sie ruszal... boje sie teraz strasznie bo wiem co swiadcza takie sny.. ale z drugiej strony ostatnio czesto chodze do dentysty oraz bede chodzic dalej bo lecze zeby (troche zaniedbalam sobie przez ostatnie lata)... chodzi o to ze od kilku dni non stop mysle o moich zebach, z wieloma osobami o nich rozmawiam, mysle o najblizszych terminach u dentysty... czasem mnie pobolewa jeden... i dlatego zastanawia mnie czy ten straszny sen jest wynikiem mojej obsesji na punkcie wyleczenia wszystkich zebow czy na prawde mam sobie ten sen wziac do serca i dalej sie obawiac tego co wroza sny o zepsutych zebach (chyba kazdy z nas wie co znaczy taki sen)... blagam powiedzcie cos bo boje sie o najblizszych ;(

Gość gość
Kochana, sny niczego nie wroza, porzuc te zabobony. Sny sa jedynie produktem naszego mozgu, ktory jakos usiluje usystematyzowac mysli i doswiadczenia i robi to w sposob nie zawsze dla nas zrozumialy.

Gość gość
zęby to .....nic dobrego:-oprzygotuj się na jakąś śmierć w rodzinie:-o

Gość gość
Jakby cos wrozyly, to kazdy z nas bylby wrozbita ha ha ha i to doskonalym! Zapomnij o zabobonach. Nic dziwnego, ze cos o czym myslisz ci sie sni!

Gość tamaris1
nie panikuj. bywaja co prawda sny prorocze ale to jest rzadkosc i nie tlumaczy sie ich na podstawie sennika internetowego. przysnily ci sie zeby bo ciagle o nich myslisz wiec badz spokojna.

Gość sennna
na prawde sie wystraszylam jak mi sie to przysnilo. i caly dzien o tym myslalam... strasznie sie boje o bliskich

Gość gość
ale to prawda z tymi zębami:-ou mnie zmarł wujek,a w nocy zęby mi się śniły

Gość gość
Kochana, to dlatego ze Polska jest zabobonnym krajem. W innych krajach nikomu do glowy nie przychodzi, zeby interpretowac sny! Wiec lecz te zeby, najwyrazniej to cie dreczy ;-)

Gość sennna
dziekuje wam za dobre slowa... moze spokojniej usne

Gość gość
Jesli juz mamy sie do interpretacji posuwac, to na pewno nie jest ona typu smierc w rodzinie, bo nie ma to zadnego zwiazku. Brednia! Ale np zeby sa kojarzone z dobrym wygladem, wiec jesli nie doslownie zeby, to mozna to zinterpretowac, ze boisz sie jak sie zaprezentujesz w jakiejs sytuacji. I tyle, nic wiecej.

Gość gość
zeby to stan twego organizmu posłuchaj wykładu ewy Dąbrowskiej na yutube i sie dowiesz co źle robisz jakie błedy robisz odrzywiajac