Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stop aborcji

Polecane posty

Gość gość

Coś się stało, ja żyję Ja naprawdę żyję. Dar życia otrzymałam. O, braciszka z boku poznałam, On też prawdziwie się raduje i świata oczekuje. Dzięki Ci mamusiu i kochany Tatusiu. Braciszku patrz, coś się stało, jakieś światło się tu dostało, jakieś narzędzie błyszczące. Ała!!! Jakieś kłujące. Braciszku co oni Ci robią? Dlaczego dziurę w brzuszku Ci skrobią?! Mamusiu!!! Braciszka rozrywają, rączki mu wyrywają!!! Właśnie wykłuli mu oko i serduszko rozdarli głęboko. Jestem krwią braciszka zbryzgana, Mamusiu moja kochana. Już nie ma nas dwoje - zostałam sama, jak ja się Mamusiu boję! Pocę się w kolorze krwi! Mamusiu nie pozwól umrzeć mi. MAMUSIU!!! Ten potwór paluszki mi obcina! Już jest kaleką Twoja dziecina. Mamusiu, co ja takiego zrobiłam? Ja tylko się życiem cieszyłam. Mamusiu! Ja jestem miłością Boga do Ciebie, On naprawdę chce mieć nas w niebie? Jego miłość nigdy się nie kończy, nawet po śmierci się sączy. Ratunku Mamo!!! On urwał mi już kolano. Tatusiu! Ja będę Twoim skarbeczkiem, Będę Twoim aniołeczkiem, ale pomóż mi Niech nie wyrywa drugiej rączki mi Tatusiu, Mamusiu!!! Ja mogę być głodna, nie potrzebuję pieniędzy! Kochani ja mogę żyć w nędzy, ale nie pozwólcie aby mnie zamordowali i życie mi zabrali. Mamusiu, ja jestem jeszcze mała, Ja będę zawsze Cię kochała, w Twojej starości będę promyczkiem słońca, będę miłością Cię obdarzała do dni Twoich końca. Mamusiu!!! Jakiś błyszczący nóż gardło podrzyna mi, już nawet nie wiem jak Wy wyglądacie i dlaczego mnie nie kochacie?! Mamusiu! Czy ja umieram dlatego, że Tatuś Cię dręczy? Że Cię nie kocha i męczy? Ja Cię tysiąc razy mocniej będę kochała, Ja Twoja córunia mała. Ja będę Ci buzi na dobranoc dawała, Ja będę się z Tobą bawiła i śmiała. Mamusiu kochana! Nie pozwól żebym została zmasakrowana. MAMUSIU!!! On teraz szczypcami oczy mi rozdusi, Nie będę widziała mojej Mamusi, ale Ty mnie Mamusiu będziesz widziała. Spójrz do śmietnika, tam będę leżała. Mamusiu!!! Dlaczego życie mi dałaś i tak okrutnie je odebrałaś? Mamusiu patrz! Twoją córunię w krematorium spalili, ale duszy jej nie zabili, ja w Twoim umyśle będę żyła, będę po nocach Ci się śniła i będę po nocach do Ciebie wołała, Ja Twoja Córunia mała. Mamusiu, dlaczego zatykasz uszy? Przecież nikt Cię nie ogłuszy. To przecież ja, Twój skarbek kochany, ten co miał brzuszek rozerwany. Mamusiu, pamiętasz jak się bałam? Jak o pomoc do Ciebie wołałam? A pamiętasz mamusiu oczy tego lekarza? Co śmiercią dzieci obdarza? Kto mu dał prawo, by zabił Twoja dziecinę? Twoją niewinną kruszynę, Mamo, czy ta powolnej śmierc***orcja nazywa się ABORCJA? Zapytaj rządzących o nazwiska, poznaj tych ludzi z bliska; sprawdź, czy oni tez swoje dzieci zabijają, czy tylko Ciebie w pogardzie moją? MAMUSIU. W naszym kraju mordercy chodzą na wolności, a niewinnym łamie się kości. Ustawy ludobójcze podejmują i Tobą się wcale nie przejmują. Mamusiu moja kochana, dlaczego cierpisz i jesteś załamana? To przecież ja, Twoja Córunia Twoja, Mamusiu moja, gdybyś wtedy mnie ocaliła, MAMUSIU! W Twoim sumieniu, będę ciągle żyła i będę za Tobą bardzo tęskniła, że Twoja córeczka najbardziej by Cię kochała. Mamusiu moja, ja nawet teraz jestem Twoja! źródło: apostol.pl

Gość gość
omg, masakra

Gość gość
Idz sie lecz.

Gość natka102
www.womenonwaves.org tu znajdziecie wszystkie info o usunieciu ciazy,adresy,nazwy tabletek ktore przysla,a nawet ceny za usuniecie,w Czechach tuz przy granicy zabieg kosztuje 400zl

Lepiej urodzić, oddać do domu dziecka. Niech się dziecko tuła, być może nigdy nie pozna smaku prawdziwej rodziny, być może będzie cierpieć. Ale co z tego, skoro przecież lepiej urodzić, bo to przecież żywe dziecko jest...

Gość gość
lepiej odac i niech się tuła niż zafundować rzeźnie rozczulaja sie nad zabitym zwierzeciem ze trzeba humanitarnie pradem a własne dzieci rozrywaja obcengami

Gość gość
Znowu jakies oszolomstwo!!! Czy ktoś kogos łapie na ulicy i poddaje aborcji???? Decyzja o aborcji , to nie dylematy nad usunięciem zęba. Laczy się to z dramatami, o których nie macie pojęcia. Malo tego- brak edukacji seksualnej, ciemnogrod i zakłamanie prowadzi do tego, ze takie rzeczy się jednak zdarzają. A dla tych najbardziej krzyczących STOP , mam pytanie: zajęlas się głodnym, opuszczonym dzieckiem? Adoptowalas spoleczna sierote z domu dziecka?A może cale rodzeństwo? Hipokryzja i zakłamanie. A autor(ka) tego postu to grafomanka.

Gość gość
Dziewczyny, juz nie bedzie mozna zamawiac tabletek przez women on wave Za duzo przesylek bylo blokowanych na granicy I organizacja juz do polski wysylac nie bedzie. tak wiec pozostaje tylko wyjazd za granice dla tych, ktore sobie na tomoga pozwolic. A dla reszty? Juz chyba tylko podziemiei strach....

Gość gość
A ja autorkę popieram, każdy z nas dostał życie, dostał szansę by coś osiągnąć, dlaczego komuś kto jeszcze się nie urodził odbierać szanse na życie? dlaczego kto sam się nie przyczynił do swego istnienia karać karą śmierci? I za co?

Gość ojej ojej ojej
kolejny bezsensowny tekst :D Autorce proponuję wspomaganie domów dziecka, skoro jest taka probobasowa :D Bo potem tych "owoców miłości" nie ma kto wychowywać :D Albo kończą jako 1 z 10 dziec***ijaków :D

Gość gość
To, że obecnych nie zawsze ma kto wychować wynika z błędów obecnie żyjących, czym są winne świeżo poczęte istoty skoro nie mają wpływu na to co robią "dorośli" ludzie?

Gość gość
To się zajmij tymi, ktorzy potrzebują opieki tu i teraz a nie użalaj się nad zygota.

Gość ojej ojej ojej
"To się zajmij tymi, ktorzy potrzebują opieki tu i teraz a nie użalaj się nad zygota." hahaha nareszcie ISTOTA TEMATU! :D

Gość gość
Tak tak, Wy też byliście kiedyś taką "zygotą" i uważacie, że gdyby Was wyskrobali nic złego by się nie stało...

Gość gość
Głupie tłumaczenie, oddać do domu dziecka. Dziecko trafi do rodziny zastępczej. Będą doić kasę , a jak dziecko skończy 18 lat i państwowe pieniądze się skończą to wyrzucą dzieci jak psy na ulicę. Znam taką szlachetną nauczycielską rodzinkę zastępczą.

Gość gość
sa ludzie i taborety parapety to nie znaczy ze wszyscy ludzie tacy sa nawet lekarze składają przysięgę hipokryta

Gość gość
'hipokryta" ???? hahahahahahaha

Gość gość
No tak, wprzypadku niekrorych ginekologow to naprawde przysiega hipokryta jest. Tych od klauzuli sumienia w przychodniach I przywracania miesiaczki w prywatnych praktykach . dobrze powiedziane