Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak niezłych lasek

Polecane posty

Gość gość

Moje marzenie to pieszczoty stóp niezłej laski,jak wróci z randki z innym.

Gość gość
czy są tu niezłe laski

Gość gość
Matko Boska! znów ten zj​eb od stóp! Ja nie wiem czy to czyjeś prowa czy co? Ale jak nie maruda od stóp to debil lubujący się kazirodczym seksem, a jak nie on to kretyn narzekający na to że jest przeciętny i nigdy nie będzie zliczał hurtowo dyskotekowych blondi :O:O:O Ok! każdy temat coś tam wnosi, ale powtarzany milion razy tylko już wkurza :O

Gość gość
hahaha dyskotekowych blondi

Gość gość
ja autor może jestem debil,ale ci co piszą teksty o hurtowym zaliczaniu dyskotekowych blondii,to dopiero mają odjazd od rzeczywistości

Gość gość
napisz fantasto jeszcze,że na drinka te blondii łapiesz

Gość gość
To zaloz jeden temat i sie go trzymaj . A nie sraj do kazdego ogrodka. Jak myslisz ilu podejmie z toba dyskusje sorry ale wiekszosc nie przejawia takich fantazji i sa dla nich malo ciekawe .

Gość gość
hurtowe blondi hahahahahaha

Gość gość
Ja nie piszę że zaliczam jakieś blondi na dyskach, więc jeśli do mnie to było to radze raz jeszcze przeczytać tego posta - tym razem ze zrozumieniem. 🖐️ Niestety, jest tu taki typ, który co jakiś czas, jak nie na ero to na ogólniaku albo uczuciowym, zakłada tematy o tym że ma przeciętny wygląd i strasznie ubolewa że nie lecą na niego typowe solary, tylko oglądają się na dyskotekowych ruch​aczy ale on by też chciał żeby taka na niego czasem poleciała. I nudzi tym wątkiem już lat kilka, zapewne to ten sam gościu co kiedyś wypisywał, że nigdy w życiu nie mógłby być z kobietą która kiedykolwiek uprawiała anal:O

Gość gość
to na pewno nie ja