Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc autorka

czy ktos tu sie zna na tabletach

Polecane posty

Gość gosc autorka

Witam, chce kupic naszej corce tablet, ona ma dopiero 6lat wiec nie chce wydawac za duzo pieniedzy, chcialabym aby byl z tych wiekszych, choc niekoniecznie. Apple odpada bo jest za drogi dla tak malego dziecka, patrzylam na samsung galaxy tab, choc przyznam, ze chcialabym wydac ciut mniej, jezeli mozna za mniej kupic cos sensownego, czy moze ktos moze cos polecic?moze acer, toshiba czy kindle sa ok?chetnie poslucham kazdej rady

Gość gosc autorka
sa jeszcze lenovo i asus w miare przystepnych cenach, prosze o rade

Gość gość
dobra firma to asus ja mam lapka i nie narzekam, 2 znajomych ma właśnie tablet tej firmy i są zadowoleni,toshiba tez jako firma nie jest zła, ale apple to porażka tak samo jak acer 🖐️

Gość gosc autorka
dzieki za podpowiedz, moze ktos jeszcze cos doradzi

Gość gość
tansze modele nie są szczególnie polecana dla dziec***onieważ mają słabsze materiały i często przy upadku pęka wyświetlacz naprawa się nie opłaca a wiadomo,ze dzieciom się zdarza

Gość gość
Nie wiem po co 6-ciolatce tablet, ale jak już musi mieć, to kup jej Go Clever za 200 złotych, aż świat do gierek. Sama używam do czytania książek i do neta, w łóżku.

Gość gość
taaa apple akurat jest droga firmą i nie trza upadku zeby sie zrypal wyswietlacz, mowa wlasnie o tabletach chociaz nawet i o fonach

Gość gość
Tylko, że naprawa droższego modelu, to są koszty przewyższające zakup nowego taniego. Ja kupiłabym takiemu małemu dziecku tani, w razie upadku sprzętu i uszkodzenia odczekałabym aż podrośnie i tyle.

Gość gosc autorka
dzieki za wszystkie podpowiedzi, a co myslicie na temat tego samsunga? maz mial z rok czy poltora roku temu telefon i nie byl zadowolony

Gość gość
Ja piszę z dwuletniego Samsunga P1000, złego słowa nie mogę powiedzieć. Ale dziecku kupiłabym coś tańszego. Przerabiałam z moim synem drogie sprzęty, telefony, aparaty, kamerki, mp4 w erze przedtabletowej. Nie warto dziecku kupować drogich sprzętów. Lepiej zainwestować w basen, szachy, teatr, balet, co tam dziecko lubi.

Gość gość
Taki autoryzowany serwis Apple z prawdziwego zdarzenia to jest na stronie applemobile.pl. Można to nich wysłać urządzenie kurierem, albo podjechać w Szczecinie do punktu na Wojska Polskiego. W moim przypadku naprawa trwała parę godzin i jeszcze tego samego dnia miałem Phona z powrotem.