Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co mu chodzi

Polecane posty

Gość gość

czesc. z pewnym facetem znam sie juz okolo czterech lat. mam ze soba dobry kontakt tzn smsowy bo kiedy sie spotykamy to po prostu nie wychodzi nam rozmowa... on wyjechal za granice na dluzszy okres czasu i praktycznie codziennie ze soba piszemy. on wie o tym ze ja cos do niego czuje ale tak naprawde to nie wiem co on do mnie. kiedys jak zerwalam z nim kontakt to mowil mojej kolezance ze strasznie tego zaluje i ze poczul jakby stracil wazna osobe w swoim zyciu. po jakims czasie odezwal sie i znowu bylo tak jak dawniej. pare dni temu spotkalismy sie ale dziwnie nam sie rozmawialo. po prostu chyba nie umiemy ze soba rozmawiac ze soba na zywo... dlaczego mamy tematy zeby pisac ze soba codziennie a rozmowa nie wychodzi... mial ktos podobna sytuacje? co z tym zrobi? od paru dni mysle zeby calkiem zerwac kontakt bo czuje cos do niego i jest to dla mnie trudna sytuacja... a nie chce mu czegos wyjasniac przez sms...

Gość gość
jak to o co mu chodzi? Złapał cię na darmowy seks bez zobowiązań. Albo jest w związku z kimś innym, albo po prostu cię wykorzystuje jako cichodajkę

Gość gość
hehe ale miedzy nami nigdy nic nie bylo. nawet zwyklego pocalunku. potrafilismy sie spotkac codziennie na poczatku i np ogladalismy filmy albo spacerowalismy