Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syrokko

prezent od teściowej

Polecane posty

Gość syrokko

a ja dostałam prezent 'przechodni' od teściowej ;) :D wśród prezentów był mój prezent dla niej sprzed roku albo dwóch... nic takiego, wtedy jeszcze nie teściowa, między innymi dałam jej jakis zestaw ładnych świec świątecznych, elegancki, fajny. Ten sam zestaw teraz ja dostałam :D sądze że na pewno nie pamiętała od kogo to dostała, a może myślała że miała i już... nie powiedziałam nic oczywiście, swojemu też, co dostałam od jego mamusi, i że to już kiedyś ja dałam :D Miałyście kiedys coś takiego? Drobnostka ale ciutke dziwnie mi się zrobiło...hhmm, ja zawsze wime i pamiętam co i od kogo dostałam, noo zwłaszcza od teściowej :D w końcu teściowych nie ma się pięciu ;)

Gość gość
nie pamietala ze swieczki byly od ciebie, nie potrzebowala ich nie wiedziala co z nimi zrobic to ci dala,, albo wie ze od ciebie tylko jej sie nie podobaja i ci w odwecie oddala, powiedz o tym ze smiechem mezowi i tesciowej tez w zartach, to niby blahostka ale niech tesciowa wie ze ty wiesz , pozniej sa rozne chece z tesciowymi i jak ci kiedy wywinie numer to nikt ci nie uwierzy, moze nie rozumiesz o co mi teraz chodzi ale po paru latach zrozumiesz,

Gość gość
Oj tam..co miała to Ci dała. Takie rozgrzebywanie podarunków świątecznych nie robi dobrze. Teraz jak będziesz Jej dawała podarunek bardziej go kupuj "dla siebie"-na gwiazdkę będziesz miała prezent jak ta lala:-)

Gość gość
tyak kup jej to co ty bys chciala, sexsowny komplecik, albo gadzet erotyczny, kajdanki , paczke prezerwatyw , zobaczysz co z tym zrobi

Gość gość
Ty wyżej..Twoje pragnienia erotyczne Nas nie obchodzą:-P

Gość gość
ale kicha

Gość syrokko
buahahahha :D nie powiem raczej ;) jakoś właściwie głupio mi :D wiem, że mojemu M. może sie głupio troche zrobi z powodu mamusi, nie chce tego. A ona? hhmm, no cóż, własciwie raczej mnei lubi, a ze dała taki 'prezent' hehe, średnio o niej świadzcy no ale jak to sie mów i - chciała dobrze :p (a wyszło jak zawsze). Wtedy to było takie - niezobowiązujący prezent, po prostu słodycze, zestaw ładnych świec światecznych czyli na czasie, zaprosiła mnie na świeta to nie wypadało z pustymi rękoma przyjsć. drobiazg. Ogólnie nie dajemy sobie prezentów, jedynie w tym roku wystrzeliła :D mogła juz nic nie dawać.

Gość gość
goscz 10;35. , spadaj mocherowy berecie, znalazla sie swieta krowa,

Gość syrokko
no troche kicha... ja na jej miejscu jakbym się zorientowała - zapadłabym się pod ziemie - bo nie dość, że daję aby tylko dac na odczepnego :O t jeszcze rzecz, któradostałam od tej samej osoby!! :O:O:O ale co? a świeczki są bardzo ładne i po prostu bede ich używać u nas w domu DObrze ze teraz dałam jej elegancką bombonierkę, zje i nie bedzie problemu (lubi słodycze)

Gość gość
moHerowy jesli już

Gość gość
ja dostalam brzydki babciny obrus od tesciowej ze sztucznego materiału

Gość gość
mocherowy, moherowy temat o prezentach a wy z****** polonistki juz sie czepiacie

Gość gość
nie czepiam się tylko szlag mnie trafia jak ktoś się wymądrza a po polsku pisać nie umie. Polonistką nie jestem, raczej Polką, która nie lubi niechlujstwa kazdego a językowego w szczególności

Gość gość
polką ,polonistką -jak już coś to z małych liter

Gość gość
No I co bedziesz teraz rozmyślała przez miesiąc o co teściowej chodziło ? Wyprztykala sie z kasy na święta i dała co miała Wielkie aj waj , podziękuj i zapomnij :D

Gość gość
poprostu swieczki sie nie podobaly to ci oddala bys na drugi raz wiedziala,

Gość gość
10.55 nie kompromituj się. "Polonistka :" z dużej litery bo nowe zdanie a "Polka " z dużej litery bo takie są zasady : I Wielką literą piszemy: 1. Imiona własne, ludzi i zwierząt np.: Barbara, Adam Mickiewicz, Maks. 2. Przydomki, pseudonimy i przezwiska ludzi np.: Bolesław Chrobry, Sokole Oko, Huba 3. Nazwy świąt, dni, okresów świątecznych np.: Narodowe Święto Niepodległości, Wigilia, Boże Narodzenie 4. Przymiotniki odpowiadające na pytanie czyj? Utworzone od imion własnych np.: Styl Sienkiewiczowski, Wiersz Różewiczowski 5. Nazwy gwiazd, planet i konstelacji np.: Saturn, Jowisz, Droga Mleczna, Wielka Niedźwiedzica, Ziemia, Słońce, Księżyc 6. Nazwy części świata, państw i ich mieszkańców np.: Ameryka, Amerykanin, Polska, Polak, Europa, Europejczyk

Gość syrokko
nie, nie bede rozmyslała, ale po prostu dziwnie mi sie zrobiło, chyba jasne parwda? niezbyt miło i może troche przykro ze meni tak traktuje, właściwie delikatnie powiedziane - olewczo :) jeśli mój prezent dl aniej wrócił do mnie po takim czasie. Przykre chyba trochę ;) Naprawde wolałabym nic nei dotac, tak jak zawsze, nei robimy sobie między dorosłymi prezentów więc tym bardziej niczego sie nie spodziewałam i nie oczekiwałam z jej strony.

Gość syrokko
,,poprostu swieczki sie nie podobaly to ci oddala bys na drugi raz wiedziala,'' aha :) teraz będe wiedziała ;) Troche do niej nie pasuje taki brak kultury, jesli zrobiła to celoweo (ale zakładam jednak że nie, ze przypadkowo) - bo wielka dama z niej, niemal lwica salonowa, taka klasyczn apani domu zabawiająca gości w najlepszym stylu, matrona, bułka przez bibułkę i wszelkie ą ę :D:D

Gość gość
Polką polką polonistką Polonistką

Gość gość
polką, polonistką,ma tak byc sprawdziłam,

Gość gość
zapomniala ze to od ciebie poprostu,a nie podobaly jej sie

Gość gość
jezzu, ale chamówa :D sorry ale tak myślę

Gość gość
a sprawdziłaś z jakiej litery zaczyna się słowo rozpoczynające zdanie? Ludzie, wy chyba podstawówek nie kończyliscie, bo mnie właśnie tam nauczyli podstaw ojczystego języka! No chyba, ze wiekszość z was to "ukryta opcja niemiecka" :D

Gość syrokko
:( wiem, wiem co zrobię? wiem, że nei ejst taka na jaką się kreuje i nie mam się co spinac i starac po prostu ;)

Gość gość
lej na teściową,teraz się pzrekonała jaka jest niestety, chyba kazda jest taka sama ja bym powiedziała meżowei, że te ładne swiece to prezent od ciebie :D

Gość syrokko
nieeeee, raczej nie powiem, sama się z tym niezbyt fajnie czuję, głupio mi nawet powiedziec M., że mamusia zrobiął mi taki przejściowy prezent, chyba ze wyjdzi ejakoś w rozmowie ALe fakt, ze jak bede patrzyła na te świeczki to bedzie mi się śmiać z niej chciało :P

Gość gość
ja bym delikatnie powiedziala mezowi

Gość gość
Ja od teściowej dostałam dwie filiżanki ktore dostała od kogos na imieniny. I wiecie co? Dla mnie to chamstwo,bo jej się nawet nie chcialo cokolwiek pomyśleć nad prezentem tylko na odpierdul się... Filiżanki mi dała no k****.

Gość syrokko
hehe, ale widzisz, tobie nie dała prezentu, który od ciebie kiedys dostała :D:D a że ty wiesz akurat o tych filiżankach... ;) normalnei byłby fajny prezent :P