Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o kobietach w lateksowych leginsach

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam lateksowe leginsy. Jestem bardzo szczupła i pasują mi ale nie wstydzę się chodzić w nich po mieście w komplecie z krótką kurtką, że widać mi pośladki w tych leginsach. Czy nie odbieracie takich kobiet jako łatwych i chętnych? Ja lubię wyglądać seksownie ale nie jestem ani łatwa ani chętna.

Gość gość
jak widać tylko pośladki bez c*p*i to nie jest źle

Gość gość
Nie wiem ilu w takim stroju gustuje facetów,ale dla mnie to nie działa.Mini i ładne buty na obcasie więcej kobiecości nadają,jak jakiekolwiek spodnie obojętnie z jakiego materiału.To moje zdanie.

Gość gość
jak nie widać wyraźnego wcięcia w kroku i między pośladkami to jest ok. Dobranie odpowiedniej - pasującej reszty stroju i efekt jest ok. - przynajmniej dla mnie. Może troszkę odważna stylistyka, ale nie ma powodu do wstydu. Po prostu stylistyka zgrabnej i dumnej z tego dziewczyny. Jak krój i szycie jest takie, że materiał wślizguje się między pośladki, a szczególnie w kroku i z przodu to już jest bardzo śmiała stylizacja. Odpowiednia tylko na specjalne okazje i sytuacje z wybitnie erotycznym kontekstem. Ale też może być ok, np wyjście do klubu, najpierw jakaś tunika zasłaniająca biodra, a w pewnym momencie odsłonięcie seksownych szczegółów. Takie stopniowanie i taką odwagę faceci bardzo lubią - może niekoniecznie u swojej żony ale aktualnej laski na jakimś wyjeździe z pewnością tak.

Gość gość
nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z tym wcięciem. Żadnej bułki nie widać, ani nie wbija mi się między pośladki. Spodnie wyglądają tak: http://aleoutlet.strefa.pl/rurki%20mar.jpg

Gość gość
w takich śmiało można wystąpić, są ekstra. co do wcięć - są takie modele, nie tylko z cienkich materiałów, że rozdzielają pośladki, czasem też uwidaczniają "pęknięcie" z przodu. Ale to już są typowe legginsy a nie spodnie. Chociaż niedawno byłem na szkoleniu na którym prowadząca trzydziesto-kilkuatka miała niby klasyczne materiałowe spodnie z wyraźnym efektem camel toe. Do końca szkolenia ten uroczy widok nam nie spowszedniał - jak trochę nudniej to zerknięcie na piękny detal i już ok. Naszym koleżankom, jak uznały to za wpadkę prowadzącej skomentowaliśmy jako świetny sposób prowadzącej na ożywienie uczestników, no i że one również czasem mogłyby ...

Gość gość
bardzo sexi! jescze lepsze sa legginsy skórzane! nos codziennie i ie wsydz sie swojej pupy! nie obreazaj sie na facetow ktorzy beda cie dotykac! pupy w lateksie sa the best!

Gość gość
facet który dotknął obcą kobietę za tyłek - zwłaszcza mężatkę - powinien tą rękę stracić jak u arabów

Gość gość
popieram, właśnie wulgarność zachowań facetów najśilniej powstrzymuje kobiety przed śmiałym seksownym stylem ubierania. Debilny jest pogląd, że kobieta strojem sygnalizuje gotowość do poufałości ze strony osób obcych. To coś z zupełnie innych czasów a właściwie innej kultury lub raczej jej braku. A klepanie po pupie jest gestem wyjątkowo wulgarnym - wyraża jednoznacznie lekceważenie a nie uznanie czy podziw.

Gość gość
nieprawda dotykanie damskiej pupy jest bardzo przyjemne i jako kobieta bardzo to lubie wtedy wiem ze sie nawet obcym facetom podobam! jak nie chce byc dotykana po prostu pupe zakrywam np. dlugim swetrem! proste?

Gość gość
a jak często zasłaniasz?:)

Gość gość
Akurst to ze jestes szczupła to feler a nie zaleta Tylko sexowne kobiety o kraglych tylkach wygladaja dobrze chude pokraki obrzydzają tylko

Gość gość
na sylwka byłam w takich legginsach. Na górę koronkowe body i wdzianko zakrywające pupę. Po jakimś czasie wdzianko poszło na bok, mój facet był zachwycony moim wyglądem i wrażeniem jakie robiłam - góra była co prawda z rękawami i golfem, ale koronka sporo pokazywała a pod spodem był cieniutki i przejrzysty staniczek. Wcześniej wydawało mi się że gładziutki dół i góra koronka nie będą pasować ale było ekstra.

Gość A...

Pamiętaj ,,, w gumowych legginsach zawsze wyglądasz elegancko. Wyglądasz jak kobieta z klasą jak prawdziwa DAMA, która naprawdę potrafi się ubrać i ma prawdziwie kobiece poczucie smaku, którego brakuje innym. Nie daj się zaszczuć innym osobom. 

Gdybyś chciała mnie poznać zapraszam na niezobowiązującą kawę....

Pozdrawiam.,

A.

Gość pik

Uwielbiam. Muszą tylko dobrze przylegać -  jak druga skóra. I jak najbardziej połyskliwe. Do tego szpilki i jestem twoim niewolnikiem :-)))

Gość gość

na kameralne okazje i imprezki - miodzio taki strój. Na początek jakieś wdzianko zakrywające pupę, potem luz. W takim stroju nie ma miejsca na wstyd - nic nie może się odznaczać, gładziutki materiał idealnie przylegający do kobiecości. Żadnego zakłocania - ani bielizna, ani włoski łonowe nie mogą zakłócać. Jak zdarzy się z czasem camel toe to też spokojnie trzeba to wytrzymać. Tylko potrzebny jest wyrozumiały partner dumny z wdzięków partnerki a nie zazdrosny.