Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekek

po rozjasnianiu wlosow

Polecane posty

Gość ekek

kto zna jakies dobre szampony lub odzywki do wlosow albo nawet jakies domowe sposoby nn odzywienie wlosow. rozjasnialam praktycznie z czarnych do blondu w ciagu czterech miesiecy a teraz moje wlosy sa strasznie przesuszone i szorstkie. dodam ze sa dlugie

Gość proponuję ci nie rozjaśnianie
rozjaśniane włosy NIGDY nie będą wyglądać dobrze :) Chyba że jesteś naturalną blondynką i robisz sobie refleksy. Po rozjaśnianiu włosów z ciemnego koloru, włosy będą na maxa zniszczone i ich nie odbudujesz - możesz jedynie odhodować :) Pomyśl - potem odrosty co miesiąc dwa....włosy będą tylko w coraz gorszym stanie. Piszę ci to osoba, która ma naturalne brąz włosy, a chciała być blondynką :) 3 lata stopniowo rozjasniałam (balejaż) a potem odrosty. Moje włosy po 3 latach były TRAGICZNE, skruszone, słabe, rzadkie. Nie wierz w żadne cud odżywki! żadne rytuały Kerastase u fryzjera, które rzekomo mają cudownie odbudować włosy - to NIC NIE DAJE ;) Dziś odhodowałam włosy i farbuje je co 4 miesiące lub rzadziej farbą Garnier Olia, jedynie żeby kolor był równomierny i lśniący :) i tobie to samo polecam jeśli chcesz mieć ładne włosy...