Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska1234

cży moge być w ciąży

Polecane posty

Gość baska1234

okres spóźnia mi się 18 dzień. kochalam sie z chłopakiem 1,8,9,16,30 listopada bez zabez. okres kiedyś miałam bardzO nieregularny nawet po miesiąc nie miałam, jednak od 5 miesięcy mam jak w zegarku co 36 dni, teraz go nie mam, ostatni był od 3 lis do 7 lis. nie wiem kiedy mogę u siebie stwierdZić dni plodne, bo chyba wtedy ich nie było.zaobserowalam, taki metny bialawy śluz, i do tego czasami boli brZuch jak na okres, i zakuje jakiś jajnik, jeszcze wieczorami czuje się słabsza, bolą mnie miesnie i glowa. nie zmienilam klimatu ani się nie zdenerwowalam żeby mi sie spóźnił okres.dodam jeszcze że cały czas czuje się wzteda i czuje jakby mi cos lecialo, jakby się zaczal okres a tam nic. robiłam test.ciazowy 23 grudnia i wyszedł negatywny, ale nadal nie ma okresu, czy.jest możliwość zebym była ciazy pomimo.negatywnego testu?

Gość baska1234
up

Gość gość
16 wypada ze mialabys płodne.mialam identyczne objawy ciąży,na test za wcześnie,poczekaj tydzień,mi test wykryl ciaze dopiero ok 3 tyg po opóźnieniu okresy.

Gość baska1234
dzięki za odpowiedź, myślałam ze to juz mozna zrobić test w dniu spodziewanej miesiaczki, a miałam ja dostać 9 grudnia,a nadal nie ma. jeszcze poczekam, póki co.czekam jeszcze na wasze odpowiedzi :-)

Gość gość
Moim zdaniem wątpliwe aby po takim czasie test nie wykazał ciąży.

Gość gość
moim zdaniem musisz byc niezle ograniczona intelektualnie ze bzykasz sie za kazdym razem bez zabezpieczenia a potem srasz pod siebie ze strachu przed ciaza. lecz sie kretynko.

Gość baska1234
po pierwsze gosciu ją się nie sram, kocham się bez zapezpieczenia.bo chce.dziecka, a Ty nie masz mnie prawa.wyzywac od kretynki. boże, co za ludzie.tu są.

Jeśli uprawiałaś seks, to możesz być w ciąży. Proste jak konstrukacja cepa.

Gość baska1234
boze święty, moje pytanie brzmi.czy.mogę być w.ciąży pomimo negatywnego testu, a nie czy.ogólnie mogę być.bo racZej.wiem że mogę... i czy ktos.może.miał.taka.sytuacje.

Test ciążowy kupowany w aptece nie jest wiążący. Więc możesz być w ciąży nawet jeśli test pokazał że nie jesteś. Na wszelki wypadek kup test innej firmy i zrób go z porannego moczu, w takim poziom hormownów jest najwyższy. Idź i zrób badanie krwi, ono potwierdza ciążę po 7 dniach od zapłodnienia, kosztuje myślę że maks 20 zł, zrobisz je bez skierowania w każdym laboratorium, Objawy które u siebie obserwujesz mogą być psychiczne - spowodowane stresem i tyle.

Gość Anka100200
wlasnie sama jestem w takiej sytuacji,a przez przerwe swiateczna problem z ginem. mysle ze to moze byc to bo sama mam takie objawy i się nie martwię, tylko przeraza mnie niepewnosc bo chcialabym wiedziec juz teraz zaraz:)

Gość gość
Skoro ostatni stosunek był 30.11 to test już powinien być pozytywny.

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji. Okres powinnam dostać 16 a jego ani widu ani slychu. Robilam test w terminie miesiaczki ale negatywny za to pozytywny wyszedl mi owulacyjny.Tyle ze ja mialam wczesniej 26 dniowe cykle a ten trwa i trwa. I tak to wyglada:)

Gość gość
To co wyzej to ja pisalam, zmierzylam sobie teraz tak z ciekswosci temperature i mam 37.3 a szyjka macicy nisko i rozpulchniona i dosyc mokro. Pomozcie cos dziewczyny, to 12 dni jak spoznia mi sie okres no i z testu wychodziło by ze 12 dni po owulacji. Masakra robic test, czy czekac jeszcze?

Ją miałam podobnie. Brak okresu i nie jakieś super dolegliwości czy objawy ciąży tylko lekko czasem jajnik się odezwał a to brzuch pobolal chwilę jak na okres i uczucie jakby mokro było. Potem lekko bolały piersi. Zrobiłam test i wyszla ledwo jasna kreską. Po tygodniu powtórzyłam i była już bordowa krecha . Moim zdcaniem dobrze powtórzyc test gdyż wszystko zależy od stężenia hormonu to raz a dwa od czułości testu. Jeśli nic nie wykaże a nadal okresu nie będzie to zrób bete lub polfy do lekarza. Dodam że temperatura u mnie również była ponad 37 stopni.

Gość gość
No wlasnie ja juz od 12 dni chodze z wkladka , no i zawsze ta wkladka jest ze sluzem tylko ze na wkladce jest on zolty a na palcu bialy i nie gęsty. A myslisz ze moge go zrobic teraz czy lepiej jutro rano?

Gość baska1234
ją właśnie.też mam taki.śluz, raz na papierze właśnie taki biały, ale nie zawsze, a na wkladce.właśnie.żółty. właśnie.nie wiem.co myśleć, chyba powtórzę test jakoś.na poczatku tygodnia, bo tyle się naczytalam, że niektórym wcale w ciazy nie.wykrywaly.testy, a niektorym dopiero.po 4 czy 5 misiacach.

Gość gość
Hej basia ja nadal czekam. Mam chec powtórzyć test ale pewnie zrobie bedzie negatywny i na drugi dzien przyjdzie wstretna @:/

Gość baska1234
właśnie myślę tak samo jak ty, codziennie.co wstane to.się modle zeby.to nie był okres, a nie raz mam takir uczucie.mokro, jakby mi cos lecialo a to nie okres.

Gość gość
No ja mam tak samo :) nie obraze sie jak nie przyjdzie:) nie chce leciec i robic test bo ja sobie co miesiac wmawiam ze jestem w ciazy i teraz pewnie jest to samo, ale mam tak jak Ty czuje ze cos leci ale to nie okres.

Gość gość
autorko,dlaczego stawiasz kropki w srodku zdania? nie umiesz poprawnie stawiac znakow inter?

Gość gość
Zrobie ten test dla swietego swojego spokoju jeszcze dzisiaj. Jak uda mi sie kupic :) koniecznie napisz jak Ty juz bedziesz cos wiedziala

Gość gość
Wczesniej nie bolal mnie brzuch wcale a teraz zaczął . Wiec pewnie lada chwila nadejdzie i badz tu madrym:)

Gość baska1234
wszyscy się tu czepiaja, stawiam kropki bo pisze na tel szybko, a mam spacje kolo kropki, boże, ale w tym temacie.to.chyba nie powinno być wazne. ją tez co.miesiąc myślę ze.w.ciazh.i.wgl, moj chłopak się.już że.mnie.śmieje i mówi że.mi już nie wierzy ;-)... a mnie też.czasem tak brzuch boli, ale chwilę i przechodzi.

Gość gość
Juz jestem po tescie i oczywiscie co, negatywny :) standard

Gość gość
Nawet cienia złudzeń nie ma niestety:/ no to czekam dalej :)

Gość baska1234
ano widzisz, nic nie.zrobimy.tylko musimy.czekac. szkoda kasy na testy :-)