Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból dziwne

Polecane posty

Gość gość

czy po stosunku macie tak, że przez jakiś czas pobolewa was pochwa a przeciez moje stosunki to nie ekstrema,a tu ten ból, jakby podrażnienie jakies. czy to normalne jest i też tak macie?????????? dzieki za odpowiedzi

Gość gość
ja tak nie mam i to raczej normalne nie jest; może wina to brak odpowiedniego nawilżenia lub uczulenie, jeśli stosujecie prezerwatywę a jeżeli nie to czasami tak się zdarza, że zasadowy odczyn nasienia partnera podrażnia nas bo my w pochwie mamy odczyn kwaśny. Jeśli bierzesz pigułki anty to częściej też wtedy łapią nas infekcje. Jest dużo możliwości skąd wziął się ten twój problem. Na początek spróbuj zastosować provag żel, pomoże w przypadku infekcji, uczulenia lub podrażnienia bo dobrze nawilża i hamuje rozwój szkodliwych patogenów. Jak zastosujesz przed każdym stosunkiem i po to powinno być dobrze.

Gość gość
C**ka jest za wąska stąd ból.Musisz spróbować z wibratorem i ją rozszeżyc

Gość gość
Może po prostu masz problemy z nawilżeniem pochwy. Jest to dość często spotykany problem, który może być spowodowany antykoncepcją hormonalną, lekami hormonalnymi, przewlekłym stresem... U mnie powodem suchośc***ochwy i bolesnych stosunków było karmienie piersią mojej małej Haneczki. Wypróbowałam wiele środków i najskuteczniejszy okazał się Hydrovag, globulki nawilżające z kwasem hialuronowym i kwasem mlekowym. Musiałam zrobić 7-dniową kurację aby poprawić nawilżenie pochwy. Dodatkowym plusem jest cena i to że nie wypływa i nie brudzi bielizny