Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytalam na pudlu o Zamachowskim i alimentachna 4 dz 18tys jestem zbulwersowana

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego w tym kraju jest taka pieprzona niesprawidliwosc??Mój ex zarabia ponad 4000 i placi na 1 dziecko 600zł z czego i tak się cieszę. A Zamachowski pewnie na rękę wyciąga powiedzmy 15 tys i cała kwotę ma przeznaczać na dzieci??Dorosle dzieci??Ta jego ex ma naprawdę eldorado.Nie bronie facetow zostawiających zony ,ale to naprawdę bezwzględne ze on ma teraz wegetować bo dzieci muszą utrzymywać się za bagatela ponad 4tys!!!To jest chore, ten kraj jest chory.Ibnne dzieci mają po 250 zł, 300zł a tu ponad 4tysiące i to jeszcze od kogos, kto az tyle nie ma. Tomasz Lis podobno placi 3tys.Jest to wszystko tak karykaturalne ze mnie szokuje.

Gość gość
a ja jestem zdziwiona, że masz tylko 600 zł, nie starsz się o podwyżkę?

Gość gość
jakby tyle nie miał , to odwołałby się od decyzji sądu, udowodnił, że go nie stać i zmniejszyliby mu alimenty

Gość gość
niedobrze mi sie robi, gdy czytam takich frustratów jak ty! Jak ci mało, to sądź o wyższe alimenty. Przypominam, że to Zamachowski zostawił rodzinę, która najprawdopodobniej żyła na poziomie o wiele wyższym niż za 18 tysięcy miesięcznie. W innym przypadku sąd nie zasądziłby alimentów w takiej wysokości. Dlaczego tak plujesz jadem? Tobie zabrała ta kobieta, że tak ci z tym źle? Wiedz o tym, że jeśli będziesz tak jadowita dla innych to zniszczysz sama siebie! Spróbuj raz poczytać z rana o czymś miłym, ciepłym, przytulnym. Niech nie denerwują cie rzeczy, na które nie masz wpływu- i juz świat jest piękniejszy!!! I dla wyjaśnienie, gdybyś zarzuciła mi, że nie wiem o czym mówię: moje prawie dorosłe dziecko ma 400 i wcale nie narzeka ani ono ani ja :)

Szybka analiza: 1. Na pudli - gratuluje wiarygodnego źródła informacji 2. Zamachowski - z całym szacunkiem, ale nie porównuje sie do Niego i poziomu zycia Jego dzieci 3. Wystąp o podwyższenie alimentow, a nie biadol na kraj. Polska nie jest winna niezaradnosci obywateli, tylko ich rodzice.

Gość gość
no i dobrze mu tak,ma obowiazek placic,wreszcie cos sie ruszylo dla celebrytow,potem kolej na nas zwyklych ludzi

Gość gość
Wy jesteście nieobiektywne!!!Skoro jest napisane ze dokłada mu Richardson i on zarabia niecale 15 tys tzn ze nie ma!To nie fair. Wlasnie jak piszecie o podwyższeniu to jest taka paranoja ze mój ex mąz uważa ze 600zl to szał. Ja to doceniam,oczywiscie. A tu takie pieniądze.Punkt widzenia w waszym przypadku zależy od punktu siedzenia!!!!Bardzo słabo ze zostawil zone, choć nie wiem dokładnie jak tam było.Generalnie to czemu sąd jednym dzieciom daje po 250 zl,300 a innym po kuzwa 4000???rozumiem jakby on miał,ale w sytuacji gdzie partnerka dokłada mu do alimentów to chore. Jak można wyliczyć koszty utrzymania się dziecka na 4000???

Gość gość
Uwazacie ze człowiek który placi na same alimenty 18 tys ile zarabia??Jak waszym zdaniem mają zachować się proporcje w utrzymaniu jego samego i dzieci??np. 1000 zl dla niego i na dzieci 18 tysięcy???

Gość gość
Alicha B-C dostaje alimenty na ok.100.000 zl i co ? mamy jej zazdrośćić?ma i dobrze,ze ma ojciec jej dziecka zarabia sporo,to i daje,ustawia finansowo ją także np.mieszkanie w Krakowie,dom w LA ludzie!!!!!!!!!!!!!!! Nie zaglądajcie innym do kieszeni! Polaczki kochane!!

Gość gość
Zamachowski zarabia o wiele więcej.

Gość gość
Zamachowski zgodził się na takie alimenty bo inaczej rozwód byłby z jego winy i wszystko by stracił. Podobno zachował sporo akcji z których ciągnie niezłą kasę i sąd bierze również to pod uwagę jako źródło dochodu.

Gość gość
Sam zdecydował, że kobieta ma siedzieć w domu z dziećmi. To siedziała przez te wszystkie lata, kiedy z nim była. Jej kariera się nie rozwijała, tylko jego kariera się rozwijała. Teraz obłudnik chce żeby biedna kobiecina na starość zmieniła pogląd na życie i zarabiała na rodzinę. Niedoczekanie jego. Jak chciał tradycyjnego podziału rodziny to niech bierze odpowiedzialność za to co zbudował. Wg tradycyjnego podziału rodziny kobieta nie zarabia nic tylko zajmuje się dziećmi, a mężczyzna musi zarobić na wszystko. Dzieci to zawsze będzie rodzina Zamachowskiego.

Gość gość
Nie każdy musi być za gender i za kobietami pracującymi. To mężczyzna ma zarobić na swoje dzieci, a nie kobieta.

Gość gość
jestem jak najbardziej za tym ze alimenty BEZWZGLEDNIE maja być płacone. Tylko jak to się ma do tego ze ktoś zarabiający ponad 4 tys placi alimentów 600zl a inny ponad 4000 i zostaje mu na zycie mniej niż temu co zarabia 4???I sąd uważa ze 600zl to dużo...Dajta se spokoj z Bachleda bo tu mowa o kims, o kim piszą ze nie ma tylu pieniędzy i dokłada mu na alimenty partnerka!!!To chore,nie podoba mi się jakkolwiek o tym piszecie.

Gość gość
te gadki o tym jak to mąz zabronik pracować kobiecie to wlozcie se między bajki....Wszystkie leniwe,bazujące i zycjące z cudzych pieniędzy, takie co to się pracą zawodowa nigdy nie skalały będą tu krzyczeć najgłośniej. Za 4 tysiące zyje swobodnie 4 osobowa rodzina w Polsce.

Gość gość
Dla mnie również to jest chore, jednym matkom w sądzie mówi się że 300 zł na dziecko to wystarczająca kwota a tu 4.5 klocka miesięcznie na dziecko które jest w podstawówce?? Za 4.5 tysiąca utrzymuje sie na pewno więcej niż połowa polskich rodzin!!!! Przecież te 18 tysięcy to jest wielka kwota, Zresztą jemu się wcale nie dziwię. Ta Justa wiecznie ma niezadowolona gębę, i taka miotła z niej.

Gość gość
Mniej mu nie zostaje, a nawet więcej niż daje dzieciom, bo poza pracą w teatrze ma inne źródło pieniędzy o którym tam nie napisali. Musiałabyś zobaczyć jak ten facet żyje. Na same swoje wakacje wydaje fortunę, jeździ drogim samochodem, mieszka w luksusach. Wiesz ilu jest mężczyzn, którzy by chcieli żyć tak jak on, a musi im wystarczyć 1200 zł na miesiąc? Wielu mężczyzn i za 1000 zł potrafi przeżyć. Pytanie czy Zamachowskiemu potrzeba jeszcze więcej pieniędzy, np. zachowanych z alimentów skoro wszystko ma i niczego mu nie brakuje.

Gość gość
"Za 4.5 tysiąca utrzymuje sie na pewno więcej niż połowa polskich rodzin!!!!" A dlaczego ta kasa ma być tylko na samego Zamachowskiego. Czy jednemu facetowi trzeba tyle kasy? Lepiej żeby dzieci dostały niż on miał.

Gość gość
Autorko sory ale jesteś ofiarą losu i męża cwaniaczka bo Twój mąż uważa a co Ty uważasz ? do sądu po podwyżkę ,trzeba walczyć o siebie a nie dalej bać się i myśleć co uważa pan i władca ,to nie ojciec to idiota .Jak Zamachowskiemu brakuje na alimenty to niech mu ta kochanka dołoży ,wiedziała dając mu d**y ,że ma 4 dzieci dla takich pajaców litości nie ma .

Gość gość
Nie jestem przekonana ze macie racje z tym wszystkim...bo dlaczego lis placi 3tys?jak to jest ze 1nie pracuja cale zycie i zyja potem z alimentow meza kosztem jego i partnerki a inne naszarpia sie w sadzie o 500zl alimentow??jak ja niby mam udowodnic ze na corcie 7lat powinnam miec wieksze alimenty?sama mam 2tys na reke. Nie wiem gdzie w tym wszystkim sens i sprawiedliwosc

Gość gość
Sąd ustala wysokość alimentów. Jak chcesz więcej od byłego męża i uważasz że go stać to idź do sądu. Jak ja nie lubię takich jak Ty - szukają winnych wszędzie dookoła, a czyja to wina że rozstaliście się z mężem? Trzeba było myśleć wcześniej i albo związać się z kimś odpowiedzialnym, albo samej wziąć los we własne ręce a nie teraz lamentować.

Gość gość
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM...Piszę o niesprawidliwosci i fakcie, ze dla niektórych normalnym jest ze dzieci w wieku 16 lat utrzymują się za jedyne ponad 4000.Chore