Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 lat i pierwsza wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość gość

mam 25 lat i 1 raz udaje sie dzis do ginekologa trzeba sie przemoc.... dziewczyny czy ginekolog moze mnie wysmiac?:(

Gość gość
nie wysmieje Cie, bez paniki ;)

Gość gość
tak teraz sie boje ze jestem na cos chora ze mam raka, czy jakas torbiel...mam nadzieje ze mnie nie wysmieje..:(

Gość gość
Szczerze mówiąc, to nie musi on o tym wiedzieć. Na fotel nie da się wejść nieprawidłowo, a poza tym w gabinecie nie czekają cię zadne ciężkie próby. Masz problem z tym, że jesteś dziewicą czy z czym? Nie wyśmieje, nie ma powodu, znam kobiety które nigdy nie były a mają np ponad 30 lat, po prostu nie współżyły, nie były w ciąży itd. Aczkolwiek to niedobrze, cytologię powinny mieć robioną. Dla gina na pewno nie byłoby to żadne zdziwienie bo jest wiele kobiet które maja takie opory, poza tym możesz powiedzieć że np byłaś dawno temu, kilka lat temu itp.

Gość gość
nie bój się. ja pierwszy raz poszłam do ginekologa jak podejrzewałam że jestem w ciąży. byłam młodsza od Ciebie ale też się bałam że mnie wyśmieje. Ale wcale tak nie było

Gość gość
myslicie ze ginekolog miala juz takie przypadki??

Gość gość
Nie zawsze ginekolog pyta, czy to 1 wizyta, bardziej zadaje pytania o to czy jesteś dziewicą, jak wyglądają miesiączki itp. Spokojnie :)

Gość gość
Tutaj był podobny temat. Z tego co dziewczyny piszą może chcieć cię badać przez o***t, a to bardzo nieprzyjemne. Nie każda się na to godzi. Na szczęście są też mniejsze wzierniki i takim też można zbadać dziewicę i może się obejść bez grzebania w odbycie.