Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Hej:) jak wiadomo nowy rok niesie ze sobą nowe postanowienia. Ja w tym nowym roku postanowiłam schudnąć. Ponieważ nie czuję się w swojej skórze zbyt dobrze. A na dodatek biorę ślub we wrześniu i chcę czuć się wyjątkowo pod każdym względem. Mam 20 lat, ważę 70 kg i mam 170 cm. Więc zbędnych kilogramów jest sporo. Piszę na forum, aby zebrać kilka osób, które razem będą wspierać się w swojej drodze do lepszej sylwetki. Jestem z Poznania, zachęcam dziewczyny, które także chcą schudnąć a wiadomo w grupie siła, przy okazji możemy nawiązać nowe znajomości. Wierzę w to, że wspólne spacery, bieganie, pływanie i wspólna dieta pomogą nam wspierać się , żeby odchudzanie nie było męką a przyjemnością:) Z niecierpliwością czekam na odpowiedź!

Gość gość
hej , chętnie się przylącze zapraszma na mój topik

Gość gość
sorki, ale niestety nie wiem co to jest topik heh ?

Gość gość
topik to jest temat , np ten co ty tu rozpoczelas lub inne tematy , inaczej sie mowi topik :)

Gość gosiass
moge sie przylaczyc

Gość gość
a kiedy zaczynacie? po nowym roku? czy teraz

Gość gość
aa ha ha ok:) niestety zbyt biegła w sloganie forum :)) gosiass, a czy jesteś może z Poznania?

Gość gość
myślę, że po nowym roku.. bo jeszcze sylwester przed nami:)

Gość gość
no po nowym roku lepiej :)

Gość gość
a ile chcecie schudnąć, może napiszecie coś o sobie:) ja już na początku się trochę otworzyłam hah ;)

Gość gość
ogólnie nie biorę raczej udziału w żadnych forach, ale teraz postanowiłam znaleźć bratnie duszę w odchudzaniu:)

Gość 21_Małgośkaa
Zgadzam się z tym, że wspólne odchudzanie może być zdecydowanie łatwiejsze. Wiem coś o tym, ponieważ już od trzech miesięcy razem z przyjaciółką odchudzamy się. Mam dietę MŻ i dobry plan sportowy. To pomogło nam pozbyć się 8 kilogramów, ale jeszcze zamierzamy się odchudzać i teraz zdecydowałyśmy się na te tabletki wspomagające odchudzanie - www.skracaj.com/c0c0.html. Opinie mają dobre, więc chyba warto.

Gość Berenniczka
mnie też było ciężko zacząć dietę, ale postanowiłam zamówić tabletki wspomagające odchudzanie. dla zainteresowanych załączam ranking rankingtableteknaodchudzanie(kropka)pl i życzę wytrwałości

Gość gość
Ja nie wierzę w żadne tabletki, tylko zdrowa dieta i ruch dadzą efekty na stałe

Gość gość
od jutra zaczynam dietę i ćwiczenia, mam nadzieję, że w maju będę mogła być dumna z siebie :) ja też nie wierzę w tabletki, bo próbowałam, ale każdy musi przekonać się na sobie:) no właśnie dlatego napisałam na forum, bo wiem , że razem raźniej no ja niestety nie ma się z kim odchudzać jak na razie. Więc jeśli jest jakaś dziewczyna z Poznania i także chciałabym odchudzać się razem z kimś to czekam na wiadomość:) Buziole i trzymam dziewczyny za was kciuki

Gość sserduszkoo
jaka bedziecie stosowac diete i jakie cw?

Gość gość
chodziłam kiedyś do dietetyka, więc będę stosować jej porady:) czyli 5 posiłków dziennie, picie zielonej lub białej herbaty i oczywiście dużo wody. Nie będę jadła po 19, bo ogólnie chodzi o to, aby trzy godzinny przed spaniem już nie jeść. No i oczywiście tylko rano ciemne pieczywko, bez masła, ziemniaków, makaronu:) No i moja największa zmora czyli bez słodyczy. A ćwiczenia to chcę 2 razy w tygodniu chodzić na basen i codziennie godzinkę na rowerku stacjonarnym. A na wieczór jakieś brzuszki:) A wy dziewczyny jak się odchudzacie?

Gość gość
dzisiaj pierwszy dzień odchudzania za mną, oczywiście zawsze te pierwsze dni są głodowe hah:) basen także był, a jutro planuje rowerek stacjonarny:)