Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura109

Nieplanowana ciąża

Polecane posty

Gość laura109

Witam! Jak sam tytuł wskazuje, będę pisać o mojej ciąży, której nie chcę! Mam tylko 16 lat, a mój chłopak 18. Bardzo Go kocham nie chcielismy tego robić, ale tak wyszło. Byliśmy u mnie i był trochę pijany. Zaczęlismy się całować, naprawdę trudno było powstrzymać pożądanie! No i zrobilismy to, bez zabezpieczenia. Wczoraj zrobiłam test, dwie kreski :( nie potrafię się z tym pogodzić, wiem, ze mój chłopak mnie kocha, ale boję się, że mnie zostawi! On nie wie o niczym jeszcze, nie powiem o tym rodzicom, zabiliby mnie! Nie wiem co mam robić ! Nie chcę tego dziecka!

Gość Dareek
Laura - na nie chcę trochę już za późno. po potwierdzenie wybierz się do lekarza. ile dni temu to się stało?

Gość laura109
Zrobilismy to jakies 2 tyg temu:/

Gość Dareek
to już możesz spokojnie iść do lekarza po potwierdzenie. i nie ma co kombinować, jeżeli w ciazy jesteś to już nic nie poradzisz, więc lepiej potwierdzić u lekarza i świadomie zacząć się przygotowywać na dziecko. CIąża to nie koniec świata

Gość gość
O ewentualnej ciąży należy myśleć zanim się z kimś pójdzie do łóżka, a nie później zd***** po fakcie.