Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agufka

Nieudane farbowanie u fryzjera

Polecane posty

Gość agufka

Witam, jestem szatynką z ciemną oprawą oczu i karnacją. Jakiś czas temu zachciało mi się jakiejś zmiany i u fryzjera zrobiłam blond pasemka (było ich zaledwie kilka na koronie głowy). Dziś umówiona byłam że fryzjerka dorobi mi tych pasemek, jednak efekt jaki zobaczyłam całkowicie mnie przeraził - włosy CAŁE blond i gdzieniegdzie moje naturalne prześwity. Całe włosy mają teraz na sobie multum odcieni blondu i mój naturalny brązowy. Chciałabym do niego jak najszybciej wrócić - JAK? Są to włosy rozjaśnione, więc jakiego koloru mam użyć? Chciałabym wrócić do swojego naturalnego średniego brązu używając samponu z L' Oreala creme gloss ponieważ mam wrażliwą skórę głowy a on mi jej nie podrażniał. Kiedy mogę go zastosować? Czy mogę to zrobić dzień po? Jakiego koloru mam użyć aby otrzymać średni brąz z rozjaśnionych włosów? Bardzo proszę o odpowiedź

Gość gość
Jesli masz rozjaśnione włosy to farba będzie szybko sie wypłukiwała z tych jasnych włosów, bedziesz musiała powtarzac farbowanie. Szukaj farb z poziomu 6 lub 5 wszystko zalezy od tego jaki jest Twój kolor, średni braz wiele ma imion :) Farby z poziomu 5 z niektórych firm chwytaja bardzo ciemno na poczatku ale szybko sie wymywaja wiec nie panikuj jak zobaczysz niemal czarna głowe :)

Gość gość
Najlpeiej wstaw zdjęcie swojego odcienia włowów. Napisz tez jaki masz tym urody, bo jesli chodzi o casting creme gloss np 600 to on może wpadać w rudości a 500 obawiam się ze bedzie za ciemny.

Gość gość
ciężko ci bedzie wrócić do swojego koloru, na bank nie uzyskasz takiego samego farbami, no chyba ze sporobowałabys z farbami profesojnalnymi ale musiałabys mieszac i długo szukac.