Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamka1990000

facet pomylił koje imię przedstawiając mnie znajomym

Polecane posty

Gość kamka1990000

facet z którym spotykam sie od jakiegoś czasu pomylił moje imię { kamila } przedstawiając mnie znajomym jako Karolina .. tłumaczył sie , ze nie wie skąd mu to przyszło do głowy , nawet nie zna żadnej karoliny .. bylo mi bardzo przykro , nie wiem czemu tak wyszło , dlatego , że jest dla mnie dobry i cieszy się , że mnie poznał.. myslicie że to sie zdarza ?? bo mi czasem tak , ale jak np rozmawiam z dwiema koleżankami i do którejś sie zwróce imieniem tej drugiej , ale to wybaczalne..

Gość kamka1990000
*moje

Gość aveadorre
Bardzo dziwna i zenujaca dla wszystkich sytuacja. +Nie znajduje wytlumaczenia.

Gość gość
E tam. Zdarza sie. Nie rob afery.

Gość mariiiia
a poprawilas go?

Gość kamka1990000
przy nzajomych spojrzałam sie tylko na niego ... on sam zaskoczył , ale nie poprawił , wstydził sie ..

Gość mariiiia
no to nic, jak będą mówić Karolina to ich popraw i wmawiaj że to im się pomyrdało

Gość kamka1990000
ale nie sądzisz , że pomyślą , że znalazł sobie facet laske , bzyka ją i nie pamięta jej imienia . jestesmy dorosłymi ludzmi , on jest sporo starszy ode mnie i tak troche niezrecznie wyszo..

Gość kamka1990000
??

Gość 0 Terenia 0
Jak można nie znać żadnej Karoliny? :O Facet robi cię ewidentnie w bambuko 🖐️ Pewnie na boku obraca jakąś Karolę 🖐️

Gość aveadorre
ten temat to albo prowokacja albo facet, z ktorym spotykasz sie jest niespelna rozumu/ma alzheimera, a w najlepszym przypadku jest przygluchawy :( Wyobrazasz sobie, ze zapominasz imienia osoby, na ktorej Ci zalezy i o ktorej bez ustanku myslisz? Odpowiedz nasuwa sie sama.

Gość kamka1990000
jako temat prowokacja pewnie wybralabym coś ciekawszego . od wczoraj , kiedy to mialo miejsce chodze taka nijaka , bo nie wiem co mam o tym myslec . bardzo go lubie , dobrze sie z nim czuje a tu takie coś .. wiem ze to dziwne , ale jemu tez bylo bardzo głupio , a ja nie umiem sie długo gniewac****ewnie jak sie jutro zobaczymy juz nie bd sie gniewac , ale nie zapomne o tym ..