Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropelkamiodu

Mam 2 chłopaków

Polecane posty

Gość Kropelkamiodu

Nie oceniajcie mnie jak szmate. Sama sie w tym gubie. Z moim pierwszym chodzę od dwóch lat. Jest wspaniały. Kocham go, ale od 6 miesięcy spotykam sie z drugim. Obaj są wspaniali i ich kocham obu i w ogóle gubie sie juz w tym. Dwa dni ten drugi wysłał mi zaproszenie do związku na facebooku, i właśnie nie wiem co mu powiedziec zeby sztucznie nie zabrzmialo, że nie moge mieć z Nim statusu. Bo gdybym dodała to ten pierwszy by sie zorientował a tego nie chce. Co powiedzieć? :S

Gość Free__zone
ja tez jeden ma dwa lata a drugi trzy 🖐️

Gość Kropelkamiodu
Hahaha dobre ;)

Gość Kropelkamiodu
A tak serio to nikt nie poradzi?

Gość gość
Przykro mi ale trzeba kłamać albo usunąć konto :) masz problem ale na własne życzenie :)

Gość Kropelkamiodu
Ale wlasnie jak kłamać? Powiedziec ze czemu ne moge?

Gość gość
Bo nie chcesz żeby były to widział a nie chcesz afer jak na razie albo coś w tym stylu nie wiem

Gość Kropelkamiodu
Hmmm jego to nie przekona :S

Gość hannach
ale z cb idiotka wez powiedz kazdemu z nich ze ichbzdradzasz i przynajmniej nie bedziesz musiala klamac hahaha frajerka hahahah

Gość gość
co wy jej doradzacie? dzieci dzieci! musisz sie zastanowic z ktorym jest Ci lepiej! z kim chcesz budowac przyszlosc...bylam w podobnej sytuacji po kilku miesiacach spotykania sie z hm kochankiem rozstalam sie z moim facetem ktory mnie po jakims czasie zdradzil...to byl wielki blad! zostalam sama!

Gość Kropelkamiodu
Hannach - ale nie rozumiesz że ja ich obu kocham, i nie chce żadnego stracić?

Gość gość
Przecież to prowokacja wy głupcy. Gdyby nią nie była nie nazwała by faceta z którym jest w długim związku " pierwszym ". Widać że nudzi się autorce tak jak tym którzy piszą " pytajnik " w temacie. Co jednoznacznie świadczy o nich że przesiadują tu długi czas i prowokują.

Gość Kropelkamiodu
Nie, to nie jest prowokacja ;p przecież nie napisze ich imion no zastanów sie, bo jeszcze ktos mnie i ich skojarzy i to trochę niebezpieczne by było

Gość gość
mam nadzieje ze obydqwoje sie dowiedza i zostaniesz sama

Gość gość
jak sie wyda a wyda sie napewno ,zostaniesz sama

Gość gość
provo -1/10 Gdyby nią nie była autorka nie wiedziała by nawet co to " provo " a dwa po co wy tu w ogóle cokolwiek wypisuecie ?

Gość gość
jak ich kochasz to znajdz dziewczyny dla jedego i drugiego oni beda szczesliwi ze maja kogos a ty ze oni sa szczesliwi

Gość Kropelkamiodu
Właśnie mam nadzieje ze sie nie wyda, ale nie prosze Was o umoralnianie mnie, tylko o to byście doradzili co mu powiedziec ze nie moge ustawić tego statusu z Nim na fb żeby nie wyszła prawda

Gość gość
nie tylko nie kochasz ich obu... ale nie kochasz żadnego z nich. Bo jak sie kocha to sie nie oszukuje i nie szuka dodatkowo rad na ofrum jak lepiej oszukiwac. To nie jest miłosc napewno.. ani pierwsza ani druga. Czerpiesz korzysci z obu zwiazków i nie umiesz z żadego z nich zrezygnować, bo ci dobrze - ale robisz to kosztem tych których tak bardzo "kochasz"

Gość gość
poweidz ze takie upublicznienie sie/ uzewnetrznianie w internecie do dziecinada, a wszystkie infomarje mozesz nawet dla znajomych ukryc wiec ten drugi tez by sie nie dowiedzial

Gość Kropelkamiodu
Nie musze pisać ''provów'' by wiedzieć co to jest droga koleżanko :* więc sorry ale Swoje wymysły wypisuj gdzie indziej bo naprawdę mam problem a Ty jakieś spiski wymyslasz

Gość Kropelkamiodu
Ooo dziękuje :) wreszcie mi ktos odpowiedział na pytanie. Chyba tak zrobię