Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pomocy moja miłość wyjeżdża na stałe za granicę jak sobie z tym poradzić

Polecane posty

Gość gość

witajcie, na początek opisze wam w skrócie moją historię. Otóż mam 19,5 lat , znamy się od jakiś 4 lat. Jest 14 lat starszym ode mnie. Mówimy sobie wszystko, on zna całą moja rodzinę, a ja jego.Ja uczęszczam od tego miesiąca do szkółki policyjnej , on ma własną działalność gospodarczą. To z nim w tym roku przeżyłam pierwszy raz, jest nam super, choć nie jesteśmy razem.On zawsze mi powtarza-'' to dziwne, jesteś tyle lat młodsza ode mnie, a ja czuję coś do ciebie''.Ne zawsze się tak często spotykamy, gdyż mieszkałam w internacie a teraz w Słupsku w szkólce. weekendy mamy dla siebie i dni świąteczne.święta spędziliśmy ze sobą u jego rodziców, niedawno powiedział mi, że w 2015 roku wyjeżdża na stałe z Polski, chce robić coś innego, zmienić swoje życie, mówił, że bardzo ciężko będzie mu się rozstać ze mną, mówił, że jak tydzień mnie nie widzi to tęskni. nie wiedziałam, co zrobić, co powiedzieć.. na początku naszej znajomości wspominał, że wyjedzie z Polski, ale nie zdawałam sobie sprawy z tego, może dlatego nie związaliśmy się ze sobą. Powiedział,że może kiedyś wróci, jeśli tam będzie źle. Ma już dom kupiony, pracę zaczyna od lipca 2015 jako tłumacz hiszpański.jestem w domu i załamuję się, jest mi tak ciężko. Nie wiem, co robić, mężczyzna, którego kocham ponad życie wyjeżdża, jemu jest ciężko i mi. Wspominał, żebym z nim wyjechała, ale nie mogę, jestem przyszłą policjantką- to było moje marzenie, które się spełnia teraz,nie zostawiłabym moich rodziców, siostry, przyjaciół znajomych. Jak sobie wyobrażam, że nigdy go nie zobaczę, nikt mnie nie przytuli w ciężkich chwilach, nigdy się z nim nie spotkam, aż łzy same lecą, nie zatrzymam go, bo wiem, że to jego marzenia.. to najgorszy ból jaki poczułam i czuję kiedykolwiek,,,Co ja mam zrobić, pomóżcie mi, proszę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować